algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

El PSIB considera que la llei de símbols legalitza les "purgues ideològiques"

El PSIB-PSOE ha qualificat la llei sobre l'ús de símbols institucionals que tramita el Govern Bauzá de "reaccionària i impròpia d'una democràcia", ja que "legalitza les purgues ideològiques dins de l'administració".

"És una llei que sembla d'altres temps", ha assenyalat Pilar Costa, portaveu dels socialistes. La llei de símbols afecta a tota la ciutadania i especialment als centres educatius, ha insistit la diputada. Segons l'opinió de Costa és una normativa feta per "perseguir la comunitat educativa", que s'ha mostrat molt crítica amb les polítiques del PP i les seves "contrareformes ideològiques" en educació.

El PSIB-PSOE ha anunciat que recolzarà la comunitat educativa, que està en contra d'aquesta norma "que preveu sancions desproporcionades, multes, suspensió d'ocupació i altres mesures coercitives dins del cos d'empleats de l'administració". "Lluitarem per totes les vies legals de què disposam per evitar que entre en vigor una llei com aquesta que legalitza les purgues ideològiques", ha advertit Costa.

Els socialistes han lamentat a més que, en lloc de donar solució als problemes que afecten al sistema educatiu, "el PP es dediqui a afegir conflictes i a emmordassar els professionals per impedir la seva llibertat d'expresión".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Elisa, fa mes de 11 anys

Això és com prohibir a Madrid "el oso y el madroño". La diferència no és només que el PP no persegueix símbols espanyols, la principal és que els madrilenys no els ho consentirien. Tenim la mentalitat de l'esclau.

Valoració:3menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 11 anys

Ara només falta que ens venguin a cercar a les escoles i ens duguin a tancar a algun magatzem o a un camp de futbol. Ho enteneu?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente