algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
25°

Cabrer revela que demanà una presidenta a Bauzá i no s’hi oposà

La portaveu adjunta del partit, Margalida Durán, és la més ben posicionada per presidir el Parlament des de dimarts

23036
Margalida Durán sona per substituir Pere Rotger. | R.L. - PP

La possibilitat que una dona sigui la propera presidenta del Parlament va agafant cos. El PP apunta cap a aquesta direcció i, fins i tot, ja no se n'amaga públicament. Ahir, la portaveu parlamentària dels populars, Mabel Cabrer, revelà que havia parlat amb el president José Ramón Bauzá sobre els candidats a ocupar el càrrec i que ella li havia plantejat que voldria que una dona presidís la cambra autonòmica. També va dir que Bauzá no hi posà objeccions.

A hores d'ara, dos són els noms de diputades que s'han posat sobre la taula per ocupar la presidència del Parlament: la portaveu adjunta del partit, Margalida Durán, i la portaveu adjunta del grup parlamentari, Margalida Prohens. I diversos dirigents del PP consideren que la primera està més ben posicionada, perquè li suposen més experiència i més suports, tot i que ella assegura que el president no li ha comunicat res. Durán (Llucmajor, 1967) només fa un any i mig que està a la cambra, on presideix la Comissió de control d'IB3. El PP la presentà a les autonòmiques en el número 18 i la definí com a empresària vinculada als sectors de la immobiliària i la restauració. Des del darrer congrés del partit és la portaveu adjunta.

Cabrer no es posicionà públicament per cap nom, només apuntà que "previsiblement" seria de Mallorca i afegí que amb el president van estar limitant els candidats a quatre o cinc. A banda de les dues anteriors, s'ha plantejat la possibilitat que el diputat Francisco Mercadal ocupi el càrrec que ha deixat vacant el dimissionari Pere Rotger. Sigui qui sigui, Cabrer es mostrà orgullosa que els noms que es plantegin siguin tots de joves diputats del PP.

El nom del futur president es podria donar a conèixer avui, quan s'ha de reunir la mesa del Parlament per fixar l'ordre del dia del proper ple. La mesa, que presidirà el vicepresident Pere Palau, fixarà com a primer punt del ple de dimarts l'elecció del nou president de la cambra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Patricia Roman, fa mes de 10 anys

Ni dona, ni home, algú que conegui com funciona. Algú que sigui capaç de parlar sense discursos previs, que pugui dirigir debats sense partidisme, algú que conegui el reglament de la cambra com pertoca, algú que magnífiqui la feina de la segona institució de la Comunitat.
Encara que dels diputats que té el PP poca cosa d'aquesta es pot trobar i al que ho feia bé se l'han càrregat. Si, si, per imputat però no per condemnat.

Valoració:2menosmas
Per Bernat, fa mes de 10 anys

Si l´han de treure de la colla d´inutils Bausanecs poden triar quualsevol amb els ulls clucs, segur que l´encerten i segurament no tendrá nasos de sebre expresarse correctament en catalá (ni de Mallorca ni de Menorca ni de sa Conillera)

Valoració:10menosmas
Per tanmateix, fa mes de 10 anys

De fet, qualsevol inútil és perfecte per presidir el Parlament

Valoració:9menosmas
Per Reguitzereta, fa mes de 10 anys

No se sap tant si aquesta candidata a presidir el parlament és perfecta o no per fer-ho, però sí se sap que la senyora Cabrer és una oradora pèssima i, per tant, gens adequada per fer de portaveu.

Valoració:11menosmas
Per Berenguer, fa mes de 10 anys

Sí, i tant.

com ho eres tu per a gestionar les obres del metro?

com ho era el ja dimitit president del parlament? O no era ell "perfecte"?

com ho era en Matas per a dirigir les Illes?

com ho era en Cañellas durant el Túnel de Sóller?

com ho era na Salom durant el Túnel de Sóller?

com ho era en Rodríguez de Santos, abans de esnifar fins a dit prou i colgar-se amb menors?

com ho era en Rodríguez àlies "hoyeslunes-i-soyaldespatxo-i-menajrem-gaspatxo"?

com ho eren tots els PUTEROS que anaren al Rasputín (Flaquer & Co.)?

com en Bosch-esponja, àlies "cervellet-de-caragol-buit-fora-closca"?

Sou una colla de rics inútils. Recordau a la tropa aquella dels dibuixos, que anaven en avionetes encalçant un colom missatger. El batle de Palma pot fer les vegades del ca "Risitas".

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente