nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'advocat d'Urdangarin avisa Torres que demanar 10 milions per callar seria «extorsió»

L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha avisat l'exsoci del duc de Palma, Diego Torres, que exigir 10 milions d'euros a canvi de no revelar proves que presumptament comprometran el Rei i la Infanta Cristina seria «extorsió», tot i que ha dit que no li consta que això hi hagi succeït.

«Això seria extorsió, no?. Jurídicament el Codi Penal ho qualifica com a extorsió», ha afirmat avui en declaracions als mitjans a les portes del seu despatx a Barcelona, sobre la informació que publica 'El Mundo' que l'advocat de Torres, Manuel González Peeeters, pot haver exigit a l'entorn del duc aquests 10 milions d'euros, a més d'un treball estable per al seu client i pagar la seva minuta.

Tot i això, ha reiterat que no li consta que s'estiguin portant a terme aquestes converses i tampoc creu que un empresari català estigui negociant en nom d'Urdangarin amb la defensa de Torres, com publica el mateix diari.

«Igual que crec que ell es fia de mi, jo em fio d'ell absolutament. La meva confiança en ell és absoluta», ha dit l'advocat sobre la seva relació amb Urdangarin.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Malalt, fa mes de 11 anys

Torres, hauries de cantar la Traviata i alliberar-nos d'una monarquia corrupta, anacrònica i ridícula. Torres, endavant, podries fer història.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente