algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Bosch anuncia la seva intenció de convocar oposicions en el sector educatiu el 2013

El conseller d'Educació ha rebutjat les crítiques de la diputada socialista, Cristina Rita, que l'ha acusat de retallar professors

26394
Rafel Bosch ha anunciat la intenció de convocar oposicions per al sector educatiu el 2013. | Ferran Aguiló - T. Ayuga.

El conseller d'Educació, Rafel Bosch, ha anunciat que "probablement" el 2013 es realitzarà una convocatòria d'oposicions a professors de centres públics de les Balears, la qual cosa permetrà consolidar els llocs ocupats per interins en les plantilles de docents de la comunitat autònoma.

D'aquesta manera, Bosch ha descartat que aquest any es realitzi una oferta pública d'ocupació al sector educatiu, igual com han anunciat la majoria de comunitats autònomes espanyoles que han descartat aquesta opció. Tan sols Andalusia i el País Basc mantenen les seves convocatòries ja aprovades, mentre les Canàries i Madrid expressen la seva voluntat de fer-ho.

Així, el conseller d'Educació ha rebutjat les crítiques abocades per la diputada del grup socialista, Cristina Rita, que l'ha acusat de practicar retalls de professors en els centres públics de les Illes, incomplint d'aquesta manera la seva promesa de treballar cap a l'excel·lència i la qualitat educativa.

Després d'insistir que "no hi ha cap plantilla que disminueixi, ni cap funcionari que hagi deixat el seu treball", Bosch ha recordat que s'ha aconseguit reduir la proporció de 25 alumnes per aula.

Així mateix, ha explicat que la conselleria està "recalculant" el nombre d'orientadors que hi haurà en cada centre, per tal de "poder disposar de més orientadors en els de secundària", on, segons ha dit, és "tan imperant" aquesta tasca.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jessica, fa mes de 12 anys

Aquest home parla d'unes Illes Balears que no són les nostres, les de tots perquè hi ha grups de 3r, 4t ESO i de batxillerat amb més de 30 alumnes per aula¡¡¡

Valoració:0menosmas
Per Elisa, fa mes de 12 anys

De moment que paguin el que deuen als instituts, que tenim una onada de fred siberià i els nostres fills estan sense calefacció ni electricitat, fent classe congelats i a les fosques. Quina vergonya de país tercermundista. Gràcies, PP.

Valoració:1menosmas
Per Concís, fa mes de 12 anys

Conseller Bosch, no vulgui girar l'esquena a la llengua i a la identitat d'aquestes illes. No vagi contra la conlumna vertebral de la cultura.

Valoració:0menosmas
Per Patrici, fa mes de 12 anys

La supressió de places docents sí que depèn del conseller.

Valoració:5menosmas
Per Mateu, fa mes de 12 anys

No depèn del conseller d'Educació la convocatòria d'oposicions, depèn del Consell de Govern. Tot això són cortines de fum per distreure el personal.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente