algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

“No és un adéu, sinó una passa enrere”, diu Font

El pobler s'acomiada com a portaveu del PP al Consell en el ple amb un emotiu discurs i amb l'aplaudiment dels seus i de la resta de consellers

Jaume Font aprofità ahir els darrers minuts del ple del Consell per acomiadar-se com a portaveu del PP en la institució, on romandrà, per ara, com a conseller ras de l'oposició fins a les eleccions. En un emotiu discurs, advertí que "no és el moment d'un adéu", sinó "de fer una passa enrere", de ser "coherent", perquè "si no som bo per a l'any que ve, tampoc no ho som ara".

Font deixa el càrrec per desavinences amb el president del PP, José Ramón Bauzá, que l'ha exclòs de les candidatures per estar imputat quan li havia promés que seria candidat al Consell. Ahir fou aplaudit per tots els consellers insulars -els del PP i els de la resta de grups- i rebé els elogis de la presidenta, Francina Armengol, i de la portaveu del Bloc, Joana Lluïsa Mascaró. La primera destacà la seva "magnífica" tasca com a portaveu, i que hagi prioritzat els interessos dels ciutadans enfront dels del seu partit. La segona també, i, a més, destacà el seu sentit d'estat i la seva estima per la llengua pròpia, i desitjà que continuï en política perquè "una dreta amb seny també és necessària per a Mallorca".

Precisament Font, en el seu discurs de comiat, defensà que a Mallorca tothom pugui parlar i dominar les dues llengües oficials, "ambdues amb les seves modalitats, però mai qüestionant la unitat de la llengua". També deixà clar que continuarà fent feina per als mallorquins, "que som tots els que vivim a Mallorca". Agraí el suport i la lleialtat dels membres del seu grup i el de la resta: el personal de la casa, l'equip de govern i la presidenta. Reivindicà que, amb ell, s'han plantejat propostes coherents per a la societat i s'han consensuat moltes iniciatives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ferran, fa mes de 13 anys
Allò que representa en Jaume Font és l'opció majoritària a la nostra terra ... un centre lliberal o centre-dreta de posicions molt moderades, arrelats a la nostra terra i oberts al món. Els electors necessitam tenir aquesta opció. Jo crec que la nova UM pot ser la força que representi aquest corrent, ara que ja no hi ha munars ni nadals ni cerdós...
Valoració:5menosmas
Per Pau, fa mes de 13 anys
Jaume ets un polític honest i actiu. T'agraesc la teva feina. I no pengis la tovallola. En Bauçà promet ser un desastre.
Valoració:3menosmas
Per GASPAR, fa mes de 13 anys
GRACIES JAUME, PER TOTA LA FEINA QUE HAS FET A FAVOR DE LA NOSTRA GENT, LA NOSTRA LLENGUA , LA NOSTRA CULTURA I LA NOSTRA TERRA. MOLTS DE VOTANTS I SIMPATITZANTS DEL PARTIT POPULAR ET TROBAREM A FALTAR EN PRIMERA LINEA, COM SEMPRE.

GRACIES PER HAVER CONTRIBUIT A CONSTRUIR LA NOSTRA AUTONOMIA POLÍTICA DES DEL SENY, L'EQUILIBRI, LA MODERACIÓ I EL CONSENS. LAMENTABLEMENT EL NOSTRE PARTIT POPULAR HA DEIXAT DE REPRESENTAR TOT AIXÒ.

GRACIES.
Valoració:1menosmas
Per Foner Mallorquí, fa mes de 13 anys
Qui vota PP no estima Mallorca!
Valoració:8menosmas
Per Joan, fa mes de 13 anys
És una pena que gent tan emblemàtica com Jaume Font hagin de plegar per culpa de gentussa com Bauzá.
Valoració:17menosmas
Per votant amb independència de criteri, fa mes de 13 anys
Mallorquins que militau i votau pp:

Si sou sensibles a la situació delicada de la nostra llengua i la nostra cultura, si voleu conservar-les i voleu deixar-les com una herència viva als vostres fills i néts, NO consentiu que Bauçà/Delgado i la línia extremista castellanista dirigesqui la política del vostre partit. Si no hi podeu fer res, pensau que hi ha vida més enllà del pp. I de la bona!

Com a poble mereixem coses millors, molts millors que allò que proposen Bauzà/Delgado.

El pp tendrà molt poder a l'estat d'aquí poc temps, ara ja en té. Depèn molt de vosaltres, mallorquins que militau i que votau pp, que a les illes Balears hi hagi protecció o destrucció del nostre patrimoni més estimat. És una responsabilitat que no podeu eludir.

No deixeu que polititzin el tema de la nostra llengua només per treure vots de la ignorància, de la incultura i del feixisme.

No a la utilització del tema de la nostra llengua en benefici electoral de CAP partit!
Valoració:28menosmas
Per JRB, fa mes de 13 anys
Oooooooooooh, quina llàstima. Jajajajajaja
Si quieres ir en listas, tendra que ser como Jaime Fuente.
Firman: Delgado & Bauzá.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente