algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

Arriba l'exfiscal dels GAL en defensa del PP

Contractarà Ignacio Gordillo, ara al bufet Martínez-Echevarría, per revisar casos en què s'hagin pogut cometre excessos contra afiliats

50904
Bauzá, Martínez-Echevarría, Ramis i Gordillo, després de reunir-se a Palma. | Ferran Aguiló - M.À. Cañellas

El PP balear fitxarà els advocats madrilenys Eugenio Martínez-Echevarría i Ignacio Gordillo per defensar els seus militants en casos en què detectin excessos de jutges o policies contra ells. Gordillo era fins a principi d'any fiscal de l'Audiència Nacional, on actuà en casos com el del GAL. Ara defensarà el PP. Així s'acordà en la reunió mantinguda ahir a Palma entre els dos advocats i els màxims responsables dels populars de les Illes, José Ramón Bauzá i Miquel Ramis.

Ignacio Gordillo demanà l'excedència com a fiscal de l'Audiència Nacional i s'incorporà com a soci internacional al bufet Martínez-Echevarría, on és el responsable de l'Àrea de Dret Penal. Gordillo, doctor en Dret per la Universitat Complutense, s'ocupà com a fiscal de l'Audiència Nacional de casos contra el terrorisme etarra, els Grapo, els GAL, com també del segrest de l'empresari José María Aldaya i del funcionari de presons Ortega Lara. Precisament ahir, Bauzá deixà clar que el seu partit "mai prendrà mesures contra la Fiscalia". D'aquesta manera, "matisà" la intenció de querellar-se contra aquells que actuïn injustament contra els seus militants. "No permetré irregularitats a les nostres files", afirmà Bauzá, però tampoc que "ningú" cometi "excessos gratuïts" contra afiliats.

També recalcà que actuarà "en conseqüència" contra els militants del partit implicats en casos judicials. Així mateix, reiterà que la línia està "definida". Des de fa dues setmanes, el PP suspèn de militància els militants imputats i amb mesures cautelars. En aquest sentit, i malgrat l'oposició de membres del PP, preveu fer el mateix si el jutge confirma la petició de mesures cautelars feta pels fiscals contra l'exconseller Josep Juan Cardona, imputat en el cas Scala. Cardona no pretén dimitir de diputat.

Pastor diu que Antich no vol combatre la corrupció, sinó destruir el PP i els seus

El portaveu adjunt del PP, Antoni Pastor, criticà ahir que el Govern no vol "combatre la corrupció", sinó "destruir una altra formació política -el PP- i una part important del pensament d'aquesta societat". El popular aprofità la sessió de control del Parlament per retreure a l'Executiu una "actitud de menyspreu" cap a l'oposició, que qualificà d'"indignant", i per acusar-lo d'intentar tapar la seva manca de gestió amb retrets cap a l'anterior gabinet del PP.

El diputat es referia a unes declaracions que la portaveu del Govern, la socialista Joana Barceló, féu després que es conegués la interlocutòria del jutge del cas Palma Arena contra l'expresident Jaume Matas. Barceló es referí a l'anterior legislatura com la de l'espoli. La portaveu respongué que la realitat judicial és "molt dura", però deixà clar que les seves "dures" manifestacions es referien a la interlocutòria del jutge. "Lament que això es pugui visualitzar com un menyspreu a l'oposició", sentencià la consellera, qui reiterà el seu "màxim respecte" a la pluralitat política, al PP i als polítics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Berenguer, fa mes de 13 anys
Venen de los Madriles, gasten els nostre doblers i encara són els més votats.

Quina Illa de compixats que es venen per dos reals.

A Còrsega, això no seria tan fàcil. Mallorquinets dòcils, aixñi ens volen.
Valoració:1menosmas
Per Extermini de rates tragineres, fa mes de 13 anys
Torna la màfia!
Valoració:1menosmas
Per Això fa rialles, fa mes de 13 anys
Això és massa... el que no acab d'entendre és que si prenen mesures cautelars els expulsen i per tant deixen d'esser militants, a qui se suposa que defensarà aquest?
Valoració:6menosmas
Per Grup de rates trajineres de marratxí, fa mes de 13 anys
Venga Ramoncín "rey del pollo frito balear" que la calle es tuya..,, ara ja ha contratat a los hombres de Harrelson, i per cert que ens costará la brometa?, Tenen bo fins i tot amb el dimoni.
Valoració:9menosmas
Per Miquel, fa mes de 13 anys
El PP és un partit que té problemes amb molts dels seus membres amb càrreg públic. No crec jo que un jutge, si no hi ha evidències raonables, es dediqui a imputar polítics. Per tant, que es deixin d'hòsties.
Valoració:7menosmas
Per nofre, fa mes de 13 anys
el PP no vol fer neta casa seva. L'unic que preten es que els esquitxos de merda que embruten el partit no es vegin. Posar la brutor davall l'estora, per això defensen que puguin seguir com a representants visibles del PP les persones que evidentment han delinquit.
Nofre
Valoració:10menosmas
Per Mateu, fa mes de 13 anys
També poden dur al jutge Garzón, ara que sembla que aviat tendrà poques feines.
Valoració:13menosmas
Per JRBS, fa mes de 13 anys
No hi ha com tenir diners per tenir la "justicia" que necesites i fer-la a mida.
Valoració:20menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 13 anys
Amb quins doblers pagaràn els advocats?.No serà amb les quotes dels afiliats,perque vist que a les eleccions del President del PP Balear,on solsament votaren el 51% dels militants no crec que la majoria pagui les quotes.Posen en entredit la Justìcia quant l'unic que passa es que la majorìa dels alts carrecs de l`etapa Matas aficaren les mans disl el calaix.Es vergonyòs el que son capaços de fer.
Valoració:18menosmas
Per joan, fa mes de 13 anys
Que tornin els doblers i deixin de fer el pallaso.
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente