algo de nubes
  • Màx: 16.39°
  • Mín: 7.61°
16°

El PP diu que Tomàs no tingué un judici just, però evita parlar de persecució

La portaveu Aina Castillo valora la sentència amb “prudència” i la considera “molt positiva”. Apunta que l'exbatle de Llucmajor ara podrà defensar-se

Un PP gens eufòric valorà ahir com a "molt positiva" la sentència del Tribunal Suprem, que anul·la la condemna dictada per l'Audiència Provincial contra l'exbatle de Llucmajor, el popular Lluc Tomàs. La nova portaveu de la formació, Aina Castillo, advertí que ara es demostra que Tomàs "no va tenir un judici just", que la sentència era "totalment immotivada i carent de raonament admissible" i que "va ser condemnat sense tenir l'oportunitat de defensar-se". Amb tot, la portaveu assegurà que s'havia de valorar amb "prudència" i no considerà la situació de Tomàs com un exemple de les injustícies que, segons el president del partit, José Ramón Bauzá, haurien patit militants del PP per part d'institucions de l'Estat, com la Policia, la Fiscalia i els jutges.

"No anam més enfora", respongué Castillo quan li demanaren si considerava el cas de Tomàs un exemple més de la persecució contra els militants del PP insinuada per la nova direcció. "La posició del PPés que allò més important és que tots els ciutadans tinguin un judici just i el PParribarà on sigui necessari per defensar els drets dels seus afiliats", afegí la portaveu, que reclamà que deixin que la Justícia faci la seva feina. "Ara -Lluc Tomàs- tindrà l'oportunitat de defensar-se i de tenir un judici just", recalcà Castillo. En realitat, la sentència del Tribunal Suprem no obliga l'Audiència a repetir el judici contra l'exbatle de Llucmajor, sinó a repetir la sentència. La popular no es referí en cap moment als altres dos afectats per la decisió judicial, el president d'ASI, Joaquín Rabasco, i la secretària d'aquest partit, María del Amor Aldao.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ligeia, fa mes de 14 anys
Inmotivada? A Llucmajor tothom sap la veritat...
Valoració:7menosmas
Per miquel, fa mes de 14 anys
Sra.Castillo... Calli!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente