cielo claro
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

El PP mostra “extraordinària preocupació” davant “l'espectacle lamentable i decebedor” del Pacte

En aquests termes s'ha referit el portaveu del PP al Parlament, Francesc Fiol, en referència a la crisi sorgida al si del Consell, que es pot extendre a la resta d'institucions

El portaveu del PP al Parlament, Francesc Fiol, ha expressat avui la seva "extraordinària preocupació" davant de "l'espectacle lamentable i decebedor" ofert pel Pacte al Consell de Mallorca així com per la falta d'estabilitat, que fa que "ara mateix no sabem si és pot garantir malgrat que ha estat un dels principis promulgats pels socis".

Així ho ha manifestat al ple del Parlament, on ha sol·licitat al president del Govern, Francesc Antich, la seva valoració sobre l'actual crisi que travessa el Pacte, "lectura actual que no es correspon amb la subscrita el 2007", ha afirmat el portaveu popular.

Alhora, Fiol ha assegurat no dubtar que Antich "està fent el que hi ha a les seves mans", tot i que ha recriminat que "portem quinze dies amb aquesta crisi" i ha reptat al cap de l'Executiu autonòmic a adoptar "dos camins, a arreglar aquest embolic o a reflexionar sobre la continuïtat de tots vostès en les institucions en els termes del Pacte".

Per la seva banda, Antich ha manifestat que la situació de "dificultat" que travessa el Pacte al Consell de Mallorca després de l'abandonament dels càrrecs que ostentava UM dins de l'equip de govern, pot "en un moment donat" estendre's a altres institucions, en al·lusió al Govern i a l'Ajuntament de Palma, tot i que ha afirmat que està treballant amb els partits que integren el Pacte -PSIB, UM i Bloc- perquè no sigui així.

Davant d'això, el cap. de l'Executiu balear i secretari general del PSIB ha afirmat que els socis de govern estan treballant per solucionar aquesta situació, i alhora va fer referència a l'esmena al Decret Nadal plantejat per UM per a la construcció del camp de golf de Son Baco, sobre la qual Antich ha afirmat que "va totalment en contra del projecte del Pacte".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xantatgistes UM S.A, fa mes de 14 anys
El PP i na Maria balla i bota!
Ummm! UM!
Ho aturam perquè es fiscal mos ha fitxat.
Ho hem aturat perquè no mos ha agradat que [M] hagi informat de tot allò que ha passat.
Això està aturat. No funciona.
Volem negociar perquè torni a funcionar.
Si voleu que això funcioni heu de voler negociar que això no estigui aturat. Per que això torni a rodar heu greixar l'engranatge: Tothom aquí a negociar! Hotelets i urbanitzat!
Sinó un terreny ple de forats i de gespa ben regat.
No hi ha dret que ho tengueu tot aturat per no assolir el negociat.
Valoració:1menosmas
Per El comte Mal, fa mes de 14 anys
L'extraordinària preocupació és que tornin els lladres, corruptes i violadors de menors dels peperos.
Valoració:5menosmas
Per Pau, fa mes de 14 anys
"l'espectacle lamentable i decebedor" és als jutjats de Mallorca i de la península.
Que se mirin sa titola els pparres abans de xerrar de sa dels altres.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente