algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

“Quatre majories absolutes no són un mal referent”

Rodríguez presenta la seva candidatura per presidir el PP de Palma. Competirà amb Fiol i no es descarta per a la batlia

Francesc Fiol ja té rival oficial amb què competir per presidir el PP de Palma. José María Rodríguez (Daia Nova, Alacant, 1947) oficialitzà ahir la candidatura per repetir en un càrrec que ocupà entre el 1987 i el 2004. Es presentà amb l'aval de les quatre majories absolutes assolides pel PP a Cort mentre ell presidí el partit i es definí com "la persona que millor coneix la realitat" de la formació a la capital després de reunir-se ara amb més de 600 militants. No descartà ningú com a aspirant a la batlia -tampoc ell mateix- i avançà que l'any vinent s'elegirà "la millor persona".

Rodríguez defensà que el seu projecte preveu tornar a il·lusionar la militància i armar una estructura com la que tenia el PP quan ell el presidí, amb l'objectiu de recuperar la batlia el 2011 i el poder perdut a Mallorca i a Balears. "No estic satisfet per com es troba el partit ara per ara", afirmà el popular, qui advertí que el PP a Palma "no és fort i, així, no pot tenir un grup municipal ferme". Amb tot, evità valorar la gestió de l'actual presidenta, Catalina Cirer. "No només hi he estat president -del PP de Palma-, també he estat l'únic president que ha tingut quatre majories absolutes i això no és un mal referent", apuntà Rodríguez quan li recordaren que ja havia ocupat el càrrec i que el seu contrincant, Francesc Fiol, s'hi presentava com a renovador. Segons el popular, el canvi que demana la militància no és només de persones, sinó també de "formes, actituds i actuacions".

Si Fiol digué que tenia la millor candidatura, Rodríguez no ho qüestionà. "Deu ser la millor del món mundial", apuntà irònic. El diputat descartà que es pugui fer una única candidatura, advertí que ni ell ni Fiol no són candidats "oficialistes" i assenyalà que la diferència entre ambdós seria que ell posa més èmfasi per "ser més a prop dels militants". "Els militants em coneixen i només els convid a una cosa: a fer feina. Jo estaré a la seva altura a l'hora de treballar", sentencià el candidat, que es definí com una persona feinera que quan es fixa un objectiu no atura fins assolir-lo. També avançà que presentarà llistes als 15 districtes de Palma i pretén que, en les 15 juntes, "hi sigui tothom" i s'hi puguin veure identificats estarasistes, delgadistes i pastoristes. No va voler donar noms dels qui es troben amb ell -els regidors Àlvaro Gijón i Sebastià Sansó s'hi reuniren després-, però advertí que "hi ha moltíssima gent" que li dóna suport i que es podrà comprovar en l'acte que ha convocat per a avui per exposar les seves propostes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Satan, fa mes de 14 anys
Ha trabucat!!!
Valoració:3menosmas
Per Socors, fa mes de 14 anys
Noooooooooooooo!
Visca n'Aina Calvo i na Cerdó!
Valoració:-1menosmas
Per Benet, fa mes de 14 anys
És un verro malversador però sap dur el bestiar, no és com aquests que ara governen que cada dia bufetegen els seus electors. Governen no per "gràcia de Déu" com deien les monedes d'abans, sinó per "gràcia de Zapatero".
Valoració:3menosmas
Per Adéu estat dels espanyols, fa mes de 14 anys
Aquest verro és mereix una festa de Pasqua com la tradició mana.

És el representant del feixisme i de la malversació. Encara record com acumulava multes com si res. Tanmateix paga el poble, d'una manera o d'una altra.

Amb la quantitat de treballadors i obrers que hi ha a Palma és increïble que aquest homenutxo encara rondi per aquí.

Aquest bergant i polissó és el motiu dels motius per a fer-se independents d'aquest estat que ens envia els conqueridors més bruts i pocavergonyes per a tenir cura de l'explotació de la colònia.

Companys, som la darrera colònia per conquesta militar que li queda. Acabem ja amb aquesta vergonya que perdura fa 9 generacions ençà. Desfem-nos-en ja d'aquesta gent i del lligam que ens manté captius.
Valoració:27menosmas
Per Silvio Rodríguez, fa mes de 14 anys
Rodríguez serà el Berlusconi de Palma i entrarà per la pardalaria de l'actual govern a Cort que ha actuat gairebé sempre contra els seus electors.
Valoració:14menosmas
Per Toni T, fa mes de 14 anys
Tornarà a recomanar en Rodrigo de Santos? Dirà coses com "es lunes y estoy en mi despacho" a gent com n'Hidalgo?...
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente