algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

Pascual lamenta que no n'hagi pogut donar la seva versió

El conseller insular diu que no ha tingut accés al sumari ni ha pogut explicar-se i, de moment, no té intenció de dimitir

El conseller insular d'Obres Públiques, Antoni Pascual (UM), lamentà ahir que no hagi pogut donar encara la seva versió dels fets que s'investiguen en l'operació Peatge, després que ahir es coneguessin les línies bàsiques de les acusacions formulades per la Fiscalia Anticorrupció. El responsable insular de Carreteres recalcà que no ha tingut accés al sumari, que tot ho ha conegut pels mitjans de comunicació i que ningú no l'ha citat per poder donar-ne alguna explicació. Pascual manté la seva innocència i la total confiança en el seu número dos, el director insular de Carreteres, Gonzalo Aguiar.

El conseller reiterà ahir que, com a màxim responsable del seu departament, no té intenció de dimitir del càrrec, que només ho faria si es demostràs alguna acusació sobre ell o els seus alts càrrecs, i això no ha passat fins ara. Els seus socis del Pacte al Consell es mantingueren ahir en les posicions adoptades des que esclatà el cas i el PP manté que s'ha de deixar fer a la Justícia.

El Consell actualitza les tarifes del peatge

La publicació de les darreres informacions del cas Peatge coincidí ahir amb l'aprovació, per part del ple del Consell de Mallorca, de la revisió ordinària del peatge a l'ombra de la carretera de Manacor que es fa cada any. La mesura es prengué amb l'abstenció del PP. Aquest peatge a l'ombra consta d'una quantitat fixa anual i d'una de variable en funció dels vehicles que circulen per la via. El Consell ajustà ahir les previsions de vehicles que s'havien fet per al 2008 al trànsit real que tingué la carretera i això provocà una despesa addicional per a la institució de 221.809 €, que ara abonarà a la concessionària. En el ple del maig passat, el Consell havia aprovat la revisió de tarifes per l'aplicació de l'IPC, que suposà una aportació de 10,2 milions, però el Consell cobrà a la concessionària 424.333 euros per un mal càlcul de l'IPC.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.