nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

El PP celebra la “coherència” d'UM

Estaràs, que també hi farà una esmena, manté que els dos partits sempre han defensat el projecte de Campos. Diu que en aquest cas no hi ha “una lluita pel poder”, sinó que just s'actua per “conviccions”

El PP mirà ahir l’espectacle des de la barrera i només baixà a l’arena per celebrar que UM "se sumi a la coherència" amb la seva esmena per Son Baco.

Els populars recalcaren que els ciutadans volen "solucions" i no "bregues internes" del Pacte i insistiren que ells actuen per millorar la situació de Campos, no per erosionar el Govern. "Això no és una lluita pel poder, sinó per les conviccions", afirmà la presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, qui afegí que el seu partit ja hauria de fer dos anys que governàs les Illes.

Estaràs no volgué fer "futuribles" i evità valorar què passarà si, finalment, UM i el PP voten junts per autoritzar el projecte de camp de golf amb hotel de Campos. No opinà sobre si això podria trencar el Pacte ni avançà què faria el seu partit si succeïa."Avui no són importants les bregues internes", afirmà Estaràs, "allò important és defensar els ciutadans, que estan farts de bregues i volen solucions en un moment de crisi", sentencià.

La popular anuncià que el PP manté la intenció de presentar una esmena al decret Nadal "en la mateixa direcció" que la presentada ahir per UM, perquè ambdos partits "sempre han pensat el mateix" d’aquest projecte i reiterà que ella actua "amb coherència pel bé de Campos".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dios los cría..., fa mes de 15 anys
La "coherència" de la corrupció colcant en moto, ara vol un passeig d'avioneta!
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente