nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Mobilitat lamenta que el PSOE voti contra la cogestió dels aeroports

El PSM carrega contra Ramis i insta Antich a cridar-lo a l'ordre

La votació al Senat de la moció on es reclama que Balears entri en la primera fase del procés de cogestió aeroportuària continua duent coa. El conseller de Mobilitat, Biel Vicens (Bloc), "lamentà" que el PSOE votàs en contra de la proposta impulsada pel seu company de partit, el senador Pere Sampol, però advertí que l’aprovació de la proposició el "satisfà" perquè "dóna força" al Govern per reclamar davant Madrid.

Vicens, conseller del PSM en un govern presidit pel PSIB-PSOE, deixà clar que hauria volgut al Senat la mateixa "unanimitat" que hi ha al Govern, al Parlament i en la societat civil amb aquesta reivindicació. "Tot el Govern ho vol i estic còmode quan ho reclam davant Madrid", digué.

Per part seva, el partit del conseller Vicens i del senador Sampol, el PSM, demanà al president del Govern i líder del PSIB, Francesc Antich, que "exigeixi" als senadors del PSIB, com Xavier Ramis, "lleialtat" al Govern. Ramis votà amb la resta de senadors socialistes en contra de la moció de Sampol. El PP votà a favor i el socialista menorquí Artur Bagur se n’abstingué.

En un comunicat, el PSM considera que el vot en contra de Ramis suposa "una falta de responsabilitat i una greu desautorització del president del Govern, Francesc Antich, així com del Govern en el seu conjunt i del Parlament balear", que de manera reiterada han reclamat la cogestió i han criticat la decisió de Madrid d’excloure Balears en la primera fase. "No és acceptable que els representants del PSIB a les Corts espanyoles votin en contra dels seus propis propòsits a les institucions de Balears, així com dels plantejaments del Govern i del seu president" i "si Antich no pren mesures per corregir la situació, estarà avalant aquest doble discurs del PSIB", diu el PSM.

El socialista diu que els impulsors només cercaven un titular

El senador del PSOE per Mallorca, Xavier Ramis, lamentà ahir que no s’hauria aprovat la moció de la cogestió per unanimitat i culpà el PP i el Grup Mixt d’apostar més per un "titular" que per un acord unànime. Ramis defensà la tasca de Foment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel dels Sants Oliver, fa mes de 15 anys
I què esperaveu d'en Xavier Ramis? Mallorca, terra de venuts i de venals.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente