muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

El PSIB diu que just exigeix la dimissió d'un imputat quan li demanen presó

El PSIB posà ahir el llistó i assegurà que aquest partit just demana la dimissió d’un imputat quan hi ha indicis suficients de la seva culpabilitat. "En el moment en què el fiscal demani presó serà un bon moment per demanar-ne la dimissió", afirmà la secretària d’organització del PSIB, Rosamaria Alberdi, per defensar l’actuació del seu líder i president del Govern, Francesc Antich, quan demanà la dimissió del diputat d’UM, Tomeu Vicens, i quan no reclama la del president socialista d’Eivissa, Xico Tarrés, també imputat en un cas de presumpta corrupció.

Alberdi recalcà que "ni tots som iguals ni tots som el mateix" i reiterà que el seu partit mai no ha demanat la dimissió d’un imputat pel fet d’estar imputat. Amb tot, el portaveu del PSOE al Parlament, Antoni Diéguez, sí que la va demanar de l’exconseller Josep Juan Cardona fa un temps. La socialista defensà que Tarrés no ha de dimitir i se li ha de donar temps perquè es pugui defensar i demostri que la querella contra ell interposada per l’exdirigent del PSOE eivissenc Roque López és "una querella falsa" com les que posaren contra l’exbatlessa de Calvià Margarita Nájera.

Els immigrants

La secretària d’organització del PSIB acompanyà la secretària d’Integració i Convivència del PSOE, Bernarda Jiménez, la primera immigrant a l’executiva d’un partit espanyol. Jiménez afirmà que "Espanya encara necessita cent mil immigrats" i que amb els doblers dels immigrants es paguen un milió d’euros de pensions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.