algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

El primer ball dels dimonis encén la setmana gran de Manacor

Sus a la festa més sentida pels manacorins, Sant Antoni, amb la tradicional ballada dels dimonis a la plaça Ramon Llull. | dBalears (Youtube)

La primera ballada dels dimonis a la plaça Ramon Llull de Manacor va obrir la febre santantoniera davant més de mil persones.

Els tradicionals balls es van realitzar per la comitiva formada pel Dimoni Gros, els dimonis petits, Sant Antoni i els sonadors.

Després de la tradicional torrada oferta pel Patronat de Sant Antoni la multitud ja esperava que la comitiva fes acte de presència a la plaça des de l'Escola de Música.

Amb puntualitat els grans protagonistes de la festa més sentida pels manacorins van provocar crits i aplaudiments de goig abans, durant i després dels diferents balls que es realitzen a diferents punts de la plaça.

Més trens
Per poder acostar la festa a tothom, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) reforçarà el servei de trens durant l'horabaixa i la nit del divendres 16 de gener i la matinada del dissabte 17, amb motiu de la revetla de Sant Antoni i amb la finalitat de facilitar l'accés a dos punts àlgids de la celebració, Manacor i sa Pobla.

Així, s'ampliarà el trajecte de tres trens fins a sa Pobla i es posaran deu freqüències extra en horari nocturn, que prestaran el servei entre Palma, sa Pobla i Manacor, fins a les 2 de la matinada.

A més, SFM reforçarà els serveis de neteja, d'atenció a l'usuari i de vigilància, tant a les estacions com als trens. Tots els horaris es poden consultar a les pàgines web d'SFM i del Consorci de Transports de Mallorca, al telèfon d'atenció a l'usuari 971 177 777 i a través els perfils de Twitter @sferroviarism i @TIB_Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.