algo de nubes
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

El Pi referma a Andratx l'aposta pel “centrisme i la moderació”

La setmana passada es constituí el comitè local de la formació a aquest municipi

2071
Jaume Font i Josep Melià feren costat als membres del comitè local d'El Pi a Andratx. | El Pi.

La ruta encaminada a constituir-se amb força a la majoria de municipis de Balears segueix a bon ritme per a Proposta per les Illes (PxI), els dirigents de la qual acudiren aquests dies a Andratx, on s'hi presentà el comitè local que es presentarà als propers comicis municipals, prevists per a 2015.

Els encarregats de dur a terme la proposta d'El Pi a aquest indret seran Jonás Palomo, com a president. Cecilia Ferrer és la nova secretària i els acompanyen com a vocals Gaspar Alemany, Antonio Ariza, Catalina Cuenca, Maria Porcell, Consuelo Ramiro, la regidora Katia Rouarch, Miquel Serrano i Pedro Matias.

Prop d'una vuitantena de simpatitzants es reuniren en l'acte de presentació, que comptà amb la presència del vicepresident de la formació, Josep Melià, qui recordà que el darrer balanç fiscal fet públic pel Govern el 2008 amb xifres que corresponen a 2005 reflectien que Balears contribueix amb el 14% del seu PIB a l’estat espanyol. “Volem ser solidaris però no saquejats perquè ens acabaran ofegant”, va dir.

Melià explicà que a Balears ja no existeix cap força política de centre, “els partits s’han radicalitzat”, i és per això que Proposta per les Illes és més important que mai, “perquè venim a ocupar una espai tan orfe com necessari. Apostam pel centrisme i per la moderació”, afegí.

Estacionalitat i finançament
Per la seva banda, el president d'El Pi, Jaume Font, tancà l’acte parlant de turisme. El polític pobler lamentà que el Govern de José Ramón Bauzá no ha respost a un dels seus objectius inicials en aquesta matèria, com és posar fi a l’estacionalitat turística, i això que venim d’una temporada, la del 2013, titllada per molts d’històrica.

“El Govern de Bauzá aprova uns pressuposts que no baixen cap impost. Fins i tot a Madrid han demostrat ser més reivindicatius i reduiran la pressió fiscal”, comentà Font, qui a més recordà que Bauzá no pot baixar imposts “perquè no té doblers, perquè el Govern estatal no n’envia”. “O canviam el xip o l’espelma s’apagarà, i els doblers recaptats l’estiu del 2013 se n’aniran a Madrid mentre tenim la inversió estatal més baixa de la història”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bén bé, fa mes de 10 anys

Crec que s´en duràn molts vots de gent de dretes, que no li agraden les begenades que fa darrerament el PP. Son la millor opció per a aquests ciutadàns.

Valoració:13menosmas
Per Català de Mallorca, fa mes de 10 anys

amb lo que li agraden els morts al president del Pi, és estrany que no fessin l'acte dia 2 de novembre i al cementiri.

Valoració:-6menosmas
Per pipi, fa mes de 10 anys

Quatre rates, es moix i un molt altot. I un pobler que va tenir problemes an sa justici.

Valoració:-14menosmas
Per ESCÈPTIC, fa mes de 10 anys

Tot i que que som un gran escèptic amb la classe política, crec que la saba nova del PI pot aportar una alternativa al govern actual. Només una cosa: esper i desig que, una vegada hagiu arribat als escons, no oblideu el discurs pre-electoral. ÀNIM I ENDAVANT!

Valoració:12menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 10 anys

Qui és aquest gegant de la foto?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente