algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

Els professionals de les Urgències d'Inca surten al carrer

21038
Els treballadors de l'hospital creuen que amb aquesta decisió la conselleria deriva les possibles responsabilitats als empleats sanitaris.

Els professionals d'Urgències de l'Hospital d'Inca s'han concentrat avui horabaixa a la porta del centre amb motiu de la destitució del gerent de l'hospital, Fernando Navarro, i l'obertura de tres expedients disciplinaris a la coordinadora d'admissió, l'infermera d'Urgències i la doctora que va atendre Alpha Pam.

La manifestació, convocada pel sindicat d'Infermeria SATSE a petició dels treballadors, ha tingut lloc a les 15.00 hores a la porta d'Urgències de l'hospital d'Inca i durant la mateixa s'han pogut veure pancartes en les quals es demanava que no hagués 'caps de turc', en referència al cap de personal destituït pel conseller Martí Sansaloni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escoltava, fa mes de 10 anys

en Sanceloni heu sabia tot i ell va crear aquest protocol, pero ara han de dimitir els altres, ell no vaja una fatxa, pero que voleu per esta al costat d´aqui esta no poden ser bona gent, sempre igual ells mai sempre a xupar fins a santos, vaja una colla de desastrosos.

Valoració:-2menosmas
Per moises, fa mes de 10 anys

No busqueu més, us fem el divorci ràpid i econòmic. Us esperem a www.divorci.cat

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente