nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

El batle socialista de Campanet expulsa els socis del PSM i queda en minoria

Assegura que no dimitirà i que esgotarà l'actual legislatura

121938
Joan Amengual (esquerra) i Xisco Morell, fotografiats el dia en què assoliren el pacte per governar el municipi. | m.serra

El batle de Campanet, Joan Amengual (PSOE) ha signat aquest matí l'ordre de cessament dels quatre regidors del PSM amb els quals governa en el municipi des de principis de legislatura.

Justifica l'expulsió dels seus socis de governs en "un cúmul de circumstàncies" i anuncia la seva intenció de mantenir-se com a batle fins al final de la legislatura malgrat estar el PSOE la llista menys votada a Campanet, amb tres regidors enfront dels quatre del PSM (la llista més votada) i els quatre del PP.

El portaveu del PSM i fins a avui tinent de batle, Francesc Morell, ha manifestat la seva "sorpresa i indignació" i a convocat una reunió urgent del seu grup avui horabaixa per a consensuar quina serà la seva postura a partir d'ara.

Francesc Morell havia de convertir-se a l'abril del 2013 en el pròxim batle de Campanet, com a conseqüència del pacte subscrit amb el PSOE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per res més a dir, fa mes de 12 anys

Però algú pot pensar que el Morell pot ser batle? pobre poble.

Valoració:-2menosmas
Per forastero, fa mes de 12 anys

Para un ayuntament que tenían, van y los echan a patadas. Vaya tela

Valoració:-1menosmas
Per Campaneter, fa mes de 12 anys

JM, el PSM ha guanyat les eleccions a Campanet i a Mallorca ha pujat de vots i escons. No crec que sigui motiu de dimissió.

Valoració:0menosmas
Per jm, fa mes de 12 anys

ENcara no ha dimitit ningú del PSM després del lesúltimes eleccions, no?
TOT DIT! si aquesta és l'esquerra que tenim... anam MOLT MALAMENT!

Valoració:2menosmas
Per Gedeó, fa mes de 12 anys

Dels campaneters que no han votat ni pp ni psoe depèn que el batlle pugui fer la seva feina. Amb una part important del poble que s'ha sentit maltractada i menystenguda fa molt mal governar.

Valoració:2menosmas
Per joan, fa mes de 12 anys

teniu raó, el PSM és el partit més votat de Campanet

Valoració:-1menosmas
Per Campaneter, fa mes de 12 anys

Na Margalida té molta comandera i el poble no l'aguanta, es sereno vol sou i cadira, per no haver de tornar a escola, i es poble no el vota. Les dues vegades que ha estat batle ho ha estat amb els vots dels regidors del PSM. No poden aguantar que els regidors del PSM facin feina i ells quedin enrere, per això sa revisteta del PSM els va emprenyar tant, perquè ells no la poden fer.

Ara sa policia tornarà ser un cristo, perquè faran lo que voldran, sa basura tornarà ser un descontrol, etcetera.

Es sereno té un complex d'inferioritat impressionant, sap que no té cap autoritat (perquè no té vots, a les generals en perderen prop de 300) i per això s'ha convertit en autoritari... I ara què? A pactar amb el PP, que és el que sempre heu volgut?

Valoració:9menosmas
Per Porreres, fa mes de 12 anys

L'anàlisi equivocada és pensar que hi ha 7 regidors d'esquerres i 4 de dretes: la realitat és que n'hi ha 3 del psoe (jo no pens que sigui d'esquerres), 4 del PSM i 4 del pp, voler equiparar psoe i PSM és voler una cosa impossible, a no ser que se cerqui el mal menor per tal que el pp no pugui governar. Jo de bon començament trob que, des del punt de vista del PSM, pactar amb el psoe és -i ha estat sempre- un error. Sortosament les coses quedaran molt més clares en aquests quatre propers anys i quedaran ben definits els espais polítics i, sobretot, la ideologia.

Valoració:3menosmas
Per Simó lo Tort, fa mes de 12 anys

Lluna: El psoe és un partit que ja no es recuperarà mai d'aquesta derrota electoral. És ben normal que prengui decisions equivocades fruit del pànic. Tanmateix la decisió de Campanet no farà altra cosa que accelerar la seva decadència: els anys de batlia del psoe en solitari (o amb el pp) poden ser molt mals de dur. En el fons el psoe i el pp sempre s'han entès molt bé i ambdós arribaran a dir -com vol Bono- Viva España!.

Valoració:4menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 12 anys

Lluna: va ser una regidora del PSM, efectivament, però expulsada per haver-ho fet (pactar amb el PP sense el permís ni de l'agrupació ni del partit). Què et jugues que el PSOE no expulsarà el batle de Campanet? Per què no t'afiques amb el PSOE de Campanet per haver-se apropiat de la Batlia dos anys que no li pertoquen (això és el que ha dit que farà) i per treure el PSM (la llista més votada) del govern municipal? VERGONYA!

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente