algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

A Son Servera, ‘vies fluvials’

L’acumulació d’aigua entorn de l’estació de tren impedí als veïns travessar cap al poble o cap als seus terrenys

128416
En els terrenys més pròxims a l'estació de Son Servera, l'aigua ho ha negat tot. | J.Socies

La pluja constant al llarg de tot el dia d'ahir va deixar la zona de l'estació de tren de Son Servera inundada d'aigua. Aquesta situació va deixar alguns veïns sense poder anar dels seus habitatges cap al poble o veïns del nucli cap a les seves finques. L'aigua a poc a poc va anar omplint la trinxera per on en el futur han de passar les vies del tram-tren. Josep Barrientos, el batle de la localitat, va manifestar que "nosaltres ja ho vam advertir a la Conselleria, no ens queixàvem debades. Creim que les obres en concret a Son Servera no podien quedar tal com les hi deixaren". I és que tan sols un dia després que la comarca del Llevant reclamàs el retorn del tren, els voltants de l'estació de Son Servera quedaren ben negats.

‘Tram fluvial'
Els veïns ja feien broma amb la referència que va fer fa unes setmanes el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, Gabriel Company, a les vies verdes. Així, assenyalaven que, en lloc de verdes, tal vegada haurien de ser "marítimes", les vies. Altres ja parlaven de "treure la barca per anar fins a Artà".

El batle afegí que el fet que s'acumulàs tanta d'aigua dins la zona de vies va afectar terrenys adjacents i finques rústiques, que quedaren inundats. Igualment digué que "en alguns trams les obres del tren també han afectat les pluvials del nostre municipi, incident que ha perjudicat alguns veïns, als quals ha provocat inundacions a les zones baixes dels habitatges".

El batle serverí, al punt del migdia, va fer elaborar-ne un informe al tècnic d'Urbanisme i al zelador municipal per tal d'enviar-lo al Govern "i fer-los veure que aquest és un motiu més per continuar els treballs". Barrientos va recordar que els tècnics li asseguraren que "no calia passar pena en cas de pluja".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Es Porqueret de Son Fava, fa mes de 12 anys

En Barrientos demostrant, un cop mes, que l'únic que sap fer es oposició. Perque de governar no en te ni idea.

A Son Servera, després de quatre anys de govern no han sabut fer dues coses tan senzilles com:

- tancar el tràfic a la Plaça dissabtes i diumenges.
- acabar la piscina municipal.

D'aqueats dos assumptes només han fet el ridicul.

Valoració:-1menosmas
Per pau, fa mes de 12 anys

Company dimissió per irresponsable i manipulador!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente