muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Pollença, amb el PP i la Lliga en minoria, incapaç d'aprovar els comptes del 2011

UMP, que havia garantit la seva abstenció, es negà a donar-los suport

32152
L'equip de govern municipal deixà sobre la taula els comptes de 2010 davant la negativa de l'oposició. | ULTIMA HORA

L'equip de govern municipal de Pollença (PP-Lliga) va ser incapaç ahir d'aprovar els comptes municipals del 2011, uns pressuposts que rebaixaven 1.600.000 euros els del 2010 i que no reflecteixen més inversions de les ja previstes a començaments d'any (moltes de les quals executades per l'equip de govern anterior). La retallada afecta projectes emblemàtics com l'auditori de Moneo i se suprimeix també el mig milió d'euros que el municipi preveia ingressar per l'impost de construcció derivat de l'autorització de la reforma de l'hotel Formentor.

Tot ha quedat en res després que el Govern municipal estigués obligat a deixar els comptes damunt la taula. Estan enlaire els pagaments d'obres ja executades, com la millora integral de la urbanització de Gotmar (encara es deu la quota de l'exercici 2010 i 2011), el centre de dia (acabat i tancat des de principis d'any) i altres de previstes en el Pla d'Obres i Serveis de 2011.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre (PP), va lamentar ahir la situació en què queda el municipi, i més tenint en compte que "Unió Mollera Pollencina ens havia garantit la seva abstenció, fet que possibilitava l'aprovació dels pressuposts. Però durant el ple ha canviat la intenció de vot, ha dit que hi votaria en contra i això ens ha obligat a deixar els comptes sobre la taula", digué. PP i Lliga governen Pollença en minoria amb un total de 8 regidors, mentre que Convergència, PSOE, Alternativa, PSM, Esquerra i UMP integren l'oposició i sumen 9 regidors més.

Sense pacte

Cifre va explicar ahir que "UMP està en ple procés de renovació interna i havíem quedat que una vegada completada, passat l'estiu, miraríem de tancar un acord ràpid per integrar-los al govern". "Crec que la seva no ha estat l'actitud correcta d'un partit que té la intenció de participar en el govern", va afegir el batle popular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per LLuic, fa mes de 12 anys

Tanta transparència i participació i la Sra. estrany, no dona ni 48hores a l'oposició per estudiar els pressupots!
Va se li veu el plumero i quínes havien estat les seves mestres

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente