nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El temporal polític cau sobre la fira de la sobrassada

La pluja i el vent desllueixen la tradicional cita d'octubre de Campos

111924
La sobrassada de Campos, arrels, art, gaudi per al paladar. | J. Socies - J.Socies

Sembla que la tradicional Fira d'octubre de Campos, que per segon any consecutiu ha dedicat un espai a la sobrassada, va voler emular els seus dirigents i oferí un bon ruixat d'aigua i vent a l'hora que les autoritats havien d'iniciar el recorregut. A mitjan matí alguns firaires miraven el cel per acabar de decidir si muntaven la paradeta, mentre que sota les arcades de l'Ajuntament s'anaven reunint les autoritats, moltes i de gairebé de tots els colors: consellers, quatre (dos d'autonòmics i dos d'insulars); batles, sis i molta més gent del PP, d'UM i del PSOE. Del PSM no hi anà ningú, a firar a Campos.

A les tradicionals parades de tota la vida de la Fira d'octubre de Campos, per segon any i ja donant nom a la trobada, un envelat agombolava els estands de la sobrassada. Allà, poc més de mitja dotzena de productors d'aquest embotit tan estimat a les Illes mostraven el seu gènere al costat de productors de formatge, de vi i d'oli de Campos i d'arreu de Mallorca. D'altra banda, els restaurants del municipi també se sumaren a la festa amb l'elaboració de menús especials per a l'ocasió. Avui, el firó donarà continuïtat a una de les poques fires que es continuen celebrant entre setmana i la festa s'allargarà a dissabte i diumenge amb diferents actes, culturals, esportius i lúdics, que serviran perquè els campaners gaudeixin de la trobada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tapareta, fa mes de 14 anys
SI EL BATLE SEGUIX ARMANT BREGUES, ARRIBARÀ A QUE NO S'HI PODRA ACOSTAR NINGÚ PER CAMPOS
Valoració:0menosmas
Per Pere J., fa mes de 14 anys
Què no vinguessin representants del PSM de Palma a Campos és molt significatiu. Realment crec, que si en Biel Barceló s'hagués passejat per aquí hagués rebut tot tipus de desqualificacions i insults. La gent de Campos, potser vegi la ruptura de pacte amb mals ulls, però tampoc veu amb bons ulls el que el PSM o el Bloc defensa per Campos, que fins a la data és res.
Valoració:-14menosmas
Per Porqueret, fa mes de 14 anys
Podeu estar segurs que serà el PP qui al final menjarà de les "matances" que ha fet UM a Campos.
Valoració:4menosmas
Per Capsigrany, fa mes de 14 anys
A una fira agroalimentaria de Madrid fa uns dies, a un Stand se podia veure un lletrero que posava: "Sobrasada de bellota" feta a Estremadura, idò.
Valoració:4menosmas
Per es vergonyos s'amistd i confiança s'acaba, fa mes de 14 anys
La image de ahir a Campos no va aser de una fira marcada per el mal temps ...era de un poble totalment dividit ,mai es avia avist que les autoritats no passassin el dia plegats i a mes a l'hora del dinar donant una image de unitat i bonas maneras , ahir era ben diferent parexia un esbart quan lis peguaven una escopetada ni avia per tot ( i alguns saludaren amb un fret ,uep ? i es posá a correr .
Totas ses opinions son repetables, are bé rompre un pacte es una mala practica i resta tota credibilitat a qui el romp .
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente