algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Denuncien una obra del pare del batle a zona protegida

EU-EV i Es Grup de Capdepera asseguren que la construcció al puig de na Nofre fa malbé la muntanya i Alzina ordena que l'aturin

EU-Els Verds i Es Grup de Capdepera, ambdós a l'oposició, han denunciat la "il·legalitat" d'unes obres que està fent en una zona forestal protegida el pare del batle del municipi, Bartomeu Alzina (PSOE). La construcció, segons exposen, "suposa la destrucció del puig de na Nofre, un indret protegit per les Normes Subsidiàries".

Els portaveus d'ambdós grups, Maria Orts i Mateu Melis, han fet públic un comunicat en el qual denuncien els fets, alhora que demanen a l'equip de govern (PSOE, UCAP-UM, PSM-Entesa) "la demolició d'aquestes obres il·legals" que, en la seva opinió, "són il·legalitzables perquè són en zona forestal protegida".

De moment, les feines s'han aturades. Així ho digué el batle, Bartomeu Alzina, qui va defensar que "no són il·legals, perquè hi ha una llicència. L'única cosa que ocorre és que no s'adapten al projecte". És per això, va exposar, "que aquest mateix divendres va signar el decret d'aturada de les obres en espera que es presenti el projecte de legalització". Segons el batle, el projecte del seu pare "correspon a una nau agrícola". Orts i Melis manifestaren que "només ens faltava la construcció d'un macroxalet de la família del batle en zona protegida. És una vergonya per al nostre municipi".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joanet de l'onso, fa mes de 14 anys
qui no vol pols...que no vagi a s'era
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente