algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Trescar pel parc de Llevant ara ja no té pèrdua

Trescar pel Parc Natural de la península de Llevant ara ja no tindrà pèrdua. La Conselleria de Medi Ambient del Govern balear hi instal·larà fins a 150 senyalitzacions perquè els visitants puguin gaudir de debò del patrimoni natural. Les indicacions inclouen cartells informatius, plafons amb vistes panoràmiques i fites que indiquen camins.

El conseller de Medi Ambient del Govern, Miquel Àngel Grimalt, va presentar ahir aquesta nova senyalització, que és la primera que es fa a Mallorca i que ja es pot observar al parc natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera.

"Amb aquesta senyalització iniciam el procés per anar instal·lant indicacions a totes les àrees naturals. Així, esperam que a final de legislatura estiguin senyalitzats tot els parcs naturals", exposà Grimalt.

A més de les rutes senyalitzades, s'hi podran trobar explicacions d'alguns dels elements patrimonials més significatius del parc, com també dels equipaments i altres llocs d'interès com puguin ser els refugis, la platja, la zona d'acampada i les torres de vigilància.

"Amb aquests cartells, allò que es vol oferir és una imatge unitària de tots els parcs. La senyalització està homologada internacionalment. Hi ha pictogrames i informació amb dibuixos a fi que qualsevol turista pugui entendre els cartells. Aquests espais tan valuosos s'han de fer accessibles al màxim nombre de persones", explicava el conseller de Medi Ambient.

Visitants

Segons explicà la gerent de les finques públiques d'Aubarca-es Verger, Maria Antònia Sureda, cada any passen al voltant de 18.000 persones pel Parc Natural de Llevant. D'altra banda, quasi 4.000 persones pernocten en els refugis ubicats en aquest indret. La majoria són mallorquins que aposten per un turisme natural en un marc incomparable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.