nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Les obres de Can Ramis a Alcúdia, paralitzades

El PP demana que se n'investigui l'esbucament amb la mateixa diligència que les obres del metro

Les obres de construcció de l’edifici de Can Ramis, a Alcúdia, estaven ahir aturades a l’espera de l’informe tècnic que elaborarà el director de l’obra sobre l’esbucament de part de l’estructura que provocà dimarts cinc ferits, un dels quals es troba greu. Aquest estudi és el mateix que ha demanat, a més de l’Ajuntament, la Inspecció de Treball. El batle d’Alcúdia, Miquel Ferrer, confirmà ahir que "no continuarem l’obra fins a tenir-ne totes les garanties". Mentrestant, els tres ferits que estan ingressats evolucionen favorablement. El més greu, amb una fractura a la segona vèrtebra, encara és en observació a l’espera de decidir, si finalment serà intervingut.

Cinc mesos

La construcció de l’immoble multifuncional de Can Ramis, de titularitat municipal, fou adjudicada a l’empresa Ciments i Construccions SA l’octubre passat, després que el contractista anterior presentàs concurs de creditors. Així, els treballs de la infraestructura, que incorporarà una estació d’autobusos i diverses sales polivalents, començaren a principi del novembre passat. Uns mesos abans, la Fiscalia havia requerit a l’Ajuntament tota una sèrie de documentació, després que denunciassin el pagament de certificacions d’obres d’una part del projecte que no havien estat executades.

El batle, Miquel Ferrer, reconegué haver pagat aquestes certificacions, que tenien el vistiplau dels tècnics, per fer front a l ‘abonament de les despeses extraordinàries derivades de la reforma de la plaça on s’ubica l’edifici. L’Ajuntament rectificà, anul·là les certificacions i tornà a licitar el projecte, aquest cop adequat a la realitat dels treballs. Des de llavors fins dimarts tot continuava sense problemes. El PP (a l’oposició a l’Ajuntament d’Alcúdia) demanà ahir que se n’investigui l’esfondrament amb la mateixa diligència que altres obres impulsades pel PP la legislatura passada, com pot ser la construcció del metro de Palma".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.