algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

[VÍDEO] Cata Verger: «A un mitjà de comunicació li deman que tengui periodistes joves perquè no hi hagi tant d'adultcentrisme»

La tercera de les 25 entrevistes a 25 joves menors de 25 anys ens duu el testimoni de Cata Verger, una jove que s’informa a diari sobre cultura, política i successos a través d'Internet, principalment.

Les xarxes socials són la seva font d’informació principal; concretament Facebook és la que més empra per a aquesta finalitat.

Com a fet a destacar, Verger ens explica que tant ella com les seves amistats solen compartir-se les notícies que els interessen mitjançant WhatsApp i aprofiten per a comentar-les en línia.

Finalment, la jove entrevistada li demanaria als mitjans, responent a la darrera pregunta, més accessibilitat i que hi hagués més joves a les redaccions, i que aquestos tenguin una major rellevança en el mitjans, «perquè no hi hagi tant d’adultcentrisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 2 anys

Per regla general, es medis de comunicació solen tenir periodistes joves per una raó: perque es contractes són tan precaris que, tot d'una que poden, abandonen ses redaccions i passen a fer feina a gabinets de premsa institucionals o canvien de professió.
Una altra cosa són ets opinadors de ses tertúlies, que sempre solen esser es mateixos a totes ses cadenes i han fet de s'opinió una professió per tota la vida.

Valoració:2menosmas
Per Andreu, fa mes de 2 anys

Per motius que tècnicament no sé explicar (probablement relacionat amb el tallar-aferrar), el comentari que ha sortit abans no anava dirigit a aquest mitjà sinó a una persona amb qui compartia opinions sobre aquesta notícia. Lament l'error.
El que volia opinar era el següent: estic d'acord amb l'entrevistada, però no hem de caure en el parany de deixar de banda l'experiència de les persones més grans; hem de fer compatibles els seus coneixements amb els relleus generacionals que s'han de produir per força, atorgant oportunitats als joves als quals, sens dubte, hi tenen dret.

Valoració:1menosmas
Per Andreu, fa mes de 2 anys

... i que el personal que hi treballi sigui eternament jove, o que periòdicament acomiadin el personal envellit per contractar-ne de més jove. Ets genial!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente