La «revolució» de la cuina mallorquina, al Financial Times
A l'edició dels dissabtes, FTWeekend, un dels diaris més importants del món, el Financial Times, retrata la «revolució» de la cuina mallorquina dels darrers 10 anys.
També a Ara
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Molt interessant, perque la cuina mallorquina està molt oblidada, malgrat sigui la mediterrania en estat pur i ens visitin tants de turistes. Probablement el tot inclòs li fassi molt de mal a la restauració i sigi el culpable.