Els Darrers Dies més dolços, sans i tradicionals
Alumnes de Sant Salvador d'Artà aprenen a fer greixonera
Palma28/02/06 0:00
Ous, llet, sucre, barrots (pasta dolça), llimona ratllada i canyella en pols són els únics ingredients que es necessiten per fer una greixonera dolça, unes postres típics dels Darrers Dies, molt més sana que no totes les golafreries industrials que agraden -massa- als més petits de la casa.
També a Illes Balears
- El jurista Lluís Segura analitza la sentència del TC: «És una mala notícia per a la protecció dels drets lingüístics»
- Sóller: Un metge malmena una pacient catalanoparlant i li diu que com que ha vengut de fora, no està obligat a entendre-la
- Aquests són els guardonats als premis literaris Pare Colom 2025
- L’STEI denuncia que la Conselleria elimina places d’assessors tècnics docents amb criteris «gens objectius»
- Els arquitectes de les Balears alerten dels perills de construir en rústic: «Serem un decorat de cartró pedra on serà difícil viure»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.