Els Darrers Dies més dolços, sans i tradicionals
Alumnes de Sant Salvador d'Artà aprenen a fer greixonera
Palma28/02/06 0:00
Ous, llet, sucre, barrots (pasta dolça), llimona ratllada i canyella en pols són els únics ingredients que es necessiten per fer una greixonera dolça, unes postres típics dels Darrers Dies, molt més sana que no totes les golafreries industrials que agraden -massa- als més petits de la casa.
També a Illes Balears
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- Els treballadors del 112 de les Balears demanen una gestió pública, responsable i de qualitat del servei
- A la mort d'en Joan Taverner
- Mor el mallorquí Rafa Rullán, llegenda del bàsquet
- La 43a Fira del Llibre se celebrarà a la plaça d’Espanya de Palma
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.