«Els doblegats s'han de fer cada dia, aquest és el seu secret més amagat»
Miquel Pujol és el propietari del forn de sa Pelleteria, existent des del 1565
«Esper que li hagin agradat, però puc dir que no és la primera vegada que en menja, el batle, dels nostres doblegats». La frase pertany a Miquel Pujol, el propietari del forn del carrer de sa Pelleteria, l'home que elabora els doblegats més famosos de Palma aquests dies d'ençà que divendres passat el Lobby per la Independència en regalàs dues dotzenes al batle Fageda. «No crec que pugui dir res en contra dels doblegats», assegura Miquel. El forn és propietat familiar des de l'any 1914, però està documentat aquí mateix on hi ha aquest des de l'any 1565.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.