«Els doblegats s'han de fer cada dia, aquest és el seu secret més amagat»
Miquel Pujol és el propietari del forn de sa Pelleteria, existent des del 1565
«Esper que li hagin agradat, però puc dir que no és la primera vegada que en menja, el batle, dels nostres doblegats». La frase pertany a Miquel Pujol, el propietari del forn del carrer de sa Pelleteria, l'home que elabora els doblegats més famosos de Palma aquests dies d'ençà que divendres passat el Lobby per la Independència en regalàs dues dotzenes al batle Fageda. «No crec que pugui dir res en contra dels doblegats», assegura Miquel. El forn és propietat familiar des de l'any 1914, però està documentat aquí mateix on hi ha aquest des de l'any 1565.
També a Illes Balears
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.