Jaume Fàbrega: «El gran tresor de la cuina mallorquina són les mares i àvies»
L'escriptor català presentà a Sa Nostra el llibre «La cultura del gust als Països Catalans»
Palma30/01/01 0:00
«La cuina mallorquina és una de les més refinades d'Europa. És una conjunció de la cuina pagesa i la senyorial, d'origen medieval. Una cuina mestissa que ha anat incorporant coses noves. I sens dubte el gran tresor de la cuina de Mallorca són les mares i les àvies». Així parlava l'escriptor català, historiador i periodista gastrònomic, Jaume Fàbrega que va presentar ahir a Sa Nostra, d'una manera original, el seu llibre La cultura del gust als Països Catalans que dedica un capítol d'aquest volum a la gastronomia de l'Illa.
També a Illes Balears
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- A la mort d'en Joan Taverner
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.