Jaume Fàbrega: «El gran tresor de la cuina mallorquina són les mares i àvies»
L'escriptor català presentà a Sa Nostra el llibre «La cultura del gust als Països Catalans»
Palma30/01/01 0:00
«La cuina mallorquina és una de les més refinades d'Europa. És una conjunció de la cuina pagesa i la senyorial, d'origen medieval. Una cuina mestissa que ha anat incorporant coses noves. I sens dubte el gran tresor de la cuina de Mallorca són les mares i les àvies». Així parlava l'escriptor català, historiador i periodista gastrònomic, Jaume Fàbrega que va presentar ahir a Sa Nostra, d'una manera original, el seu llibre La cultura del gust als Països Catalans que dedica un capítol d'aquest volum a la gastronomia de l'Illa.
També a Illes Balears
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.