Els productes de Noruega, tot un mar de sabor a l'abast dels mallorquins
L'escola d'hostaleria de la UIB acull unes jornades per a la promoció nòrdica
El sabor de Noruega estarà a partir d'ara més que mai a l'abast dels mallorquins. Un deliciós salmó o un bacallà, els productes nòrdics més típics i molts altres, són a una passa de fer-se un bon lloc en el nostre mercat. Això gràcies a unes jornades organitzades pel Consell de productes de Noruega destinades a restauradors i empresaris que tenen lloc avui a l'escola d'hostaleria de la Universitat de les Illes Balears. La finalitat és apropar les característiques i peculiaritats de les cultures culinàries i gastronòmiques d'Espanya i Europa.
També a Illes Balears
- Primer comiat a Manel Domènech
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- A la mort d'en Joan Taverner
- Mostres de dol per la mort de Manel Domènech: «Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels!» «Gràcies Manel!»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.