Els productes de Noruega, tot un mar de sabor a l'abast dels mallorquins
L'escola d'hostaleria de la UIB acull unes jornades per a la promoció nòrdica
El sabor de Noruega estarà a partir d'ara més que mai a l'abast dels mallorquins. Un deliciós salmó o un bacallà, els productes nòrdics més típics i molts altres, són a una passa de fer-se un bon lloc en el nostre mercat. Això gràcies a unes jornades organitzades pel Consell de productes de Noruega destinades a restauradors i empresaris que tenen lloc avui a l'escola d'hostaleria de la Universitat de les Illes Balears. La finalitat és apropar les característiques i peculiaritats de les cultures culinàries i gastronòmiques d'Espanya i Europa.
També a Illes Balears
- Redueixen de 37,5 a 35 hores l’horari laboral setmanal dels docents dels centres públics de les Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Camisetes verdes exhaurides. Divendres se'n distribuiran 10.000 més
- Promotors de construccions encalcen propietaris de terrenys de Son Sardina i els ofereixen milions d'euros perquè venguin
- Iniciativa perquè els restaurants amb estrella Michelin incorporin el català: A les Balears, només 2 dels 15 tenen el web en la llengua pròpia
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.