El Teatre municipal de Manacor aposta per l'entreteniment del Senyor Sloane
Hic Jacets representa avui i demà la comedia negra d'Orton, critica la religió i les relacions socials
El senyor Sloane, un jove molt ben parat i amoral, cerca una habitació. La troba en una casa ocupada per una família peculiar formada per un pare, Kemp, el fill, Ed i una filla, Kath, la mestressa de la casa que no només vol llogar una habitació, sinó que també cerca l'afecte de qui la llogui. L'altra cara de la moneda és Kemp que no vol gent a casa i que sap moltes de coses com per poder tenir la boca tancada. Ed és un homosexual gelòs i possessiu, que no vol un cul inquiet, com el d'Sloane però que no li importaria endur-se'l a casa seva. Sloane serà l'objecte del desig sexual dels dos germans. Així estan les coses i l'objectiu que cerquen és entretenir el senyor Sloane. El teatre municipal de Manacor us convida a conèixer, avui i demà, aquests personatges sòrdids a Entretenim el senyor Sloane que seran interpretats per la companyia catalana Hic Jacets El teatre. Els tràfecs del Senyor Sloane duran les cares, els cossos o les veus de Mingo Ràfols "Ed", Jordi Serrat "Kemp", Quim Dalmau "Sloane" i Angela Jové com a Kath. Entretenim el senyor Sloane és una comedia negra que critica la religió i les relacions socials convencionals. Aquesta és la primera obra del dramaturg britànic, Joe Orton i fou el primer èxit-escàndol i el principi de la riotada que Orton va vessar sobre el món. Orton va morir assassinat als 34 anys, a martellades i a mans del seu amant, fet que va impedir que deixàs una obra més extensa. Orton tenia una esplèndida capacitat per retratar cínicament tota la societat que l'envoltava.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.