cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Atac espanyolista a la seu d’Òmnium Cultural a Barcelona

221975

La seu d’Òmnium Cultural a Barcelona ha patit un atac hores després de la manifestació espanyolista contra l’amnistia al passeig de Gràcia que ha reunit la dreta i l'extrema dreta d'arreu de l'Estat.

Segons ha compartit l'entitat, els han arrancat cartells de la façana i els han enganxat adhesius amb missatges com 'Ni amnistia ni indults a malversadors i colpistes'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquí, fa 10 mesos
Quan els manifestants són grups com Arran, les destroces són mol més escandaloses. Aquest atac a omnium, igual l'han fet alguns catalans que estan en contra de l'amnistia.
Valoració:-1menosmas
Per Xaume, fa 10 mesos
No poden païr que la governabilitat de la seva espanya estigui en mans catalanes. hahahahaha
Valoració:1menosmas
Per Jaume I, fa 10 mesos
A altres mitjans de comunicaciò he vist fotos dels manifestants,i no sè si som jo o es que tots tenen cara de persones amb poca formaciò,com a primitius,una cosa com aquella genteta de Puerto Hurraco.Els a paguen un viatge amb entrepà i beguda de franc i ells hi van.Com un a una mani de VOX a València que li demanaren que pq anava allà i ell responguè: porque me habìan prometido una cerveza.
Valoració:3menosmas
Per escardapenyes, fa 10 mesos
Ahir vaig parlar amb un amic que fa feines a sa Banca March i me diu; avui s'han carregat sis caixers de les sucursals a Madrid, saps perquè?? no teng ni idea, idó perque al apartat dels idiomes hi ha el català.
Glòria a la Espanya fatxa que tan ens estima, !ñordofatxas al poder!
Estàn cegats per la ràbia.
No podreu mai amb els PPCC.
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
El fracàs estava cantat. Hi ha anat qui ha volgut, i molts, arribats de fora de Catalunya ben aposta per aquesta mani. Realment els ultres han perdut el cap, o actuen drogats. El verí que porten dins, les menja les entranyes.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente