cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Jaime Martínez, investit batle de Palma amb l'únic suport dels regidors del PP

El candidat del PP a l'Ajuntament de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha assumit aquest dissabte la batlia de Palma amb l'únic suport dels 11 vots del seu partit, durant el ple constitutiu de Cort, i després que cap candidat hagi obtingut la majoria absoluta requerida.

El Martínez ha rebut la vara de comandament de la mà del batle de Palma en funcions, Jose Hila. Així, Martínez ha jurat el càrrec seguint la fórmula: «Juro per la meva consciència i el meu honor complir fidelment les obligacions del càrrec de batle amb lleialtat al Rei i guardar i fer guardar la Constitució espanyola com a norma fonamental de l'Estat així com l'Estatut d'Autonomia de les Balears».

Aquesta ha estat precisament la mateixa fórmula que han triat els regidors del PP de Palma, a excepció de la promesa en lloc del jurament. La votació ha estat nominal i ha donat com a resultat 11 vots per a Jaime Martínez, del PP; 8 vots per a Jose Hila, del PSIB; 6 vots per a Fulgencio Coll, de VOX; 3 per a Neus Truyol, de MÉS-Estimam Palma, i 1 per a Lucía Muñoz, d'Unides Podem.

Marga Prohens, líder del PP a les Balears, ha felicitat Martínez per haver conseguit la batlia. Així ho recull aquest missatge a Twitter:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Trabucant, que és gerundi, fa dervers d'un any
Vas néixer el 1906, res de res?. Au va, home, no te llevis anys que tu ja eres vell quan construïren les piràmides.
Valoració:3menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
Frases grandiloqüents com ara '...amb tu com a batle segur que tornarà a ser la millor ciutat del món per a viure' són una burla a la ciutadania, que les passa p** per viure en aquesta ciutat cara, caríssima, i amb moltes mancances. Deixau-vos d'autobombo, que a la majoria de gent no mos enganau.
Valoració:5menosmas
Per betzol, fa dervers d'un any
...tornarem a parlar si no mos has afusellat.
Valoració:-3menosmas
Per res de res, fa dervers d'un any
Afusellat.-
Sé de lo que hablas, ya que un servidor nació el año 1906. O sea que ya era grandecito y sé toda la verdad. Tu no sabes nada. Res de res.
Valoració:-6menosmas
Per afusellat, fa dervers d'un any
Mira, "i tant", els enemics d'Espanya número 1 sou els insurrectes del 1936 que hi duguéreu 40 anys de dictadura franquista, que va endarrerir el vostre país i les colònies adjacents de manera permanent.

Quan haureu passat pels judicis del Nuremberg espanyol, encara pendent, ja en tornarem a parlar.
Valoració:20menosmas
Per Xiulet, fa dervers d'un any
Mandanga, venut als especuladors! Salvatges!
Valoració:12menosmas
Per demanar i demanar, fa dervers d'un any
Psoe (11), Més (3) y Podem (1).. Aquesta suma i l'abstenció de VOX es suficient per tombar-ho.
Ara haurà de demanar "chicha" cada moment. Viurá amb el dubte permanent al cos.
Ho tendrà ben gonyat.
Valoració:11menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Vaya manera de comenzar más estúpida. Pudiendo tener la batlia asegurada se expone a que cualquier dia la oposición en pleno se ponga de mala baba y voten todos en contra.
Si yo fuese el "boss" de VOX, el tal Martínez las pasaba canutas. Y todo por no hacer un Consistorio fuerte. "La derechita cobarde", que de cada día lo es más, tiene miedo a que le pongan el dedo en el ojo por pactar con VOX. Los del PSOE pactan con los enemigos de España. O sea Bildú y ERC. Lo peor.
Valoració:-18menosmas
Per M'he tret un pes de damunt, fa dervers d'un any
M'alegra saber que el nou batle de la meva ciutat és un funcionari d'un cos tècnic superior, que tracti als ciutadàns com a ciutadans. I no un militat que vulgui t
dur-nos a tots com a reclutes.
No era a qui vaig votar, però desitjo de tot cor que sigui una bona legislatura pel nou batle i per a tots.
.
Valoració:5menosmas
Per llonguet, fa dervers d'un any
És una gran notícia que no hagin hagut de menester els ultres per a res.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente