muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Sense acord amb VOX a Palma: El PP vol governar en solitari a Cort

El candidat de VOX a la batlia de Palma, l'exmilitar Fulgencio Coll, ha avançat aquest divendres que no votarà a favor de la investidura de Jaime Martínez (PP) la batlia de Palma «si no hi ha un canvi de darrera hora».

En una roda de premsa, Coll ha confirmat així que, després de la constitució del Consistori prevista per a aquest dissabte, quedarà a l'oposició i ha criticat que Martínez hagi preferit conformar un govern «dèbil» amb deu regidors més el batle.

El líder de l'extrema dreta a l'Ajuntament de Palma ha aclarit, en tot cas, que tampoc no votaran a favor de José Hila «per complir el compromís que no torni l'esquerra».

Coll ha lamentat que en cap de les tres converses que han mantengut no hagi estat possible arribar a una entesa «per la reiterada negativa i el tancament del PP».

Segons ha revelat, el PP no ha ofert «cap col·laboració més enllà d'algun pacte programàtic». Cal recordar que la voluntat de VOX era formar part del nou govern municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xx, fa 11 mesos
@Claro que sí, guapi.
Clar que sí que seguirem denunciant les incoherències dels nazifatxes ! O és que dir que la violència masclista no existeix, no és una falsedat o un intent de manipulació nazibocsera ?
Voltros no us cremareu, voltros fareu combustió espontània i total, tal sols caldrà esperar a que les cagades i ràbia contingudes durant tant de temps, s'inflamin per sí soles. En menys que canta un gall sereu detritus de deixalleria, en sortir a la llum totes les neures dels vostres dirigents.
A esperar un poc i presenciarem el gran catacrac !
Valoració:2menosmas
Per Ja ho val, fa 11 mesos
Vox, pico i pala, guapi? 😂😂😂En Corque treballant?. Però si perden el cul per tenir una cadira com la del fenomen de Castella/Lleó. Cap feina concreta i bona paga. En fi...
Valoració:3menosmas
Per I tant, fa 11 mesos
VOX y para eso os he votado, no tiene que regalar nada ni al PP ni a nadie, por supuesto.
En Cort, VOX representa el 21 por ciento de los elegidos por la ciudadanía.
Tanto en Cort, como en el Consell o en el mismo Govern, el PP con la fuerza de todos los demás y el voto en contra de VOX, es fácil de derrotar.
Por lo tanto, Sra. Prohens. Nada de caprichitos ya que el burel se asoma por la puerta de corrales.
Valoració:-4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
@Xx

Estás equivocadísimo.
El trabajo que está haciendo VOX es de pico y pala. No tienen prisa por gobernar nada. Si forman coaliciones y no les ofrecen una presidencia, alcaldía o similiar, callan. Se limitan a abstenerse pero ahí se quedan. Instalándose. Poco a poco. Sin hacer ruido (el ruido lo hacen los otros. Y los medios). Y eso es lo que cala, inconscientemente, en la ciudadanía.
Paciencia. Discreción. Tiempo.
No como los retrasados de Podemos que hacen más ruido que el afilador y exigen y exigen, aún teniendo escaso apoyo electoral, una presidencia, una concejalía, una diputación.
Y así se han quemado. Al borde de la extinción como C’s.
Cada vez que llamáis extrema derecha a VOX estáis logrando que, a los ojos de los ciudadanos, y precisamente por ese paso a un lado que hace el partido como estrategia, sea un “no es para tanto” ; “no han hecho nada anti democrático”; “ no serán tan malos”…..
Os están haciendo la cama y no os dais puñetera cuenta.
Seguid así.
Valoració:-5menosmas
Per Mi teshoroo de, fa 11 mesos
Don Fulgencio, ja me perdonarà però la seva cara a la foto és clavada a la de Gollum.
Valoració:5menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
Els nazifatxes bocseros del País Valencià es comencen a cobrir de glòria i afirmen que la violència masclista, NO existeix. Per tal cosa també deuen negar que hi hagi "manades depredadores" sexuals.
Senyores i senyors començen els despropòsits i el negacionisme de les evidències !!!!!!!
El festival naxi-fatxa ha començat !!!!!!!!
Valoració:6menosmas
Per No podria ser d,altre, fa 11 mesos
Fulgencio Cuello, noi, quina cara de mala llet que portes! Com a mínim et faig que deus tenir dues úlceres de rècord, pel cap baix! I no vull imaginar-me el verí que deus vomitar! Tot l'auditori esquitxat i corromput. Uaaarg! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Valoració:7menosmas
Per I si..., fa 11 mesos
I si els del PP diuen ara que no volen formar govern amb VOX, perque saben que no agrada als seus votants més moderats, però ténen previst juntar- se després de les eleccions?
Valoració:7menosmas
Per llonguet, fa 11 mesos
Que no vox volen ni les paparres...
Valoració:7menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Destroyer, me preocupa tu reflexión y te contesto: no hay atajos, ESPAÑA, NI ROJA NI ROTA.
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente