muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

El Tribunal Constitucional considera «raonable» que Vox no pugui visitar els centres educatius en horari lectiu

214459

El Ple del Tribunal Constitucional ha resolt aquest dimarts un recurs d'empara interposat per Vox, en el qual els espanyolistes al·legaven que la Mesa del Parlament de les Balears no els havia permès fer visites als centres educatius públics en horari lectiu.

La sentència conclou que, en aquest cas, «la condicionalitat que la visita es desenvolupi fora de l'horari lectiu respon a paràmetres de racionalitat i proporcionalitat», ja que es va fonamentar en el fet que no alteràs el funcionament normal del servei.

Com ja va assenyalar la Conselleria d'Educació el gener de 2020, apel·lant al Decret de drets i deures dels alumnes, «permetre l'entrada a les aules mentre hi hagi activitat lectiva pot afectar el dret d'educació de l'alumnat».

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha celebrat la sentència a través del seu compte de Twitter, on ha assegurat que «mentre governi no deixarà que Vox entri a les aules».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per antifa (el ver), fa 11 mesos
Els fatxes nyordos estan desperats, 4 anys sense comandar ni un tricicle, estan més cremats que un tió de Nadal. Que guai ! 😂😂😂😂😂
Salut i independència !
Valoració:1menosmas
Per Fora polítics de les aules!!!!!, fa 11 mesos
Un adult que pensa que els infants poden ser manipulats pel seu bé, ha desenvolupat l'actitud d'un pare controlador que no té fe en ell mateix, en els infants, o en la Humanitat. (C. Rogers).
Valoració:3menosmas
Per Cupaire de Palma, fa 11 mesos
Vot massiu per a la Cup Crida per Palma día 28!
Valoració:4menosmas
Per Anselm Llull, fa 11 mesos
I que es pensen que poden cagar i pixar on volen?
Valoració:4menosmas
Per Caganer 4.0, fa 11 mesos
Cal recordar que tots els jutges conservadors hi varen votar en contra. Pensau-hi a l'hora d'anar a votar.
Valoració:5menosmas
Per Emigrante, fa 11 mesos
" ... un model educatiu d’èxit que fa anys que millora"

Faltó decir lo de "el catalán es la lengua vertebradora del país"
Valoració:-9menosmas
Per L'horror, fa 11 mesos
Els orfes dels republicans, recluits a institucions religioses, eren venuts a terratinents franquistes com esclaus a canvi de res. Feien feina de sol a sol i les mataven a pallises. Altres infants confeccionaven roba per marques madrilenyes molt conegudes, com el corte ingles, també a canvi de res. Als qui mostraven rebel.lia "les ponian las corrientes" -electroxoc-, per rompre el seu esperit, o practicaven amb ells experiments de l'estil d'en Mengele, etc, etc,etc
Mentre no s'investigui això i els culpables paguin pels seus crims, és impossible acceptar que els descendents ideològics d'aquests monstres puguin manipular els nostres infants.
Valoració:9menosmas
Per antifa (el ver), fa 11 mesos
En horari lectiu ? Un partit fatxa no hauria de poder-ne visitar en cap moment !
I després els fatxes diran que no adoctrinen O no volen adoctrinar ! Si haurien d'estar il-legalitzats, com a molts països d'Europa !!!! Fatxes arruix !
Salut i independència !
Valoració:12menosmas
Per Toni, fa 11 mesos
Un model educatiu d’èxit que fa anys que millora?? Per favor, en quin mon viu vostè?? La presidenta hauria de deixar-se d'estadístiques oficials maquillades i demanar l'opinió a la comunitat educativa, vorà com li diuen lo molt que ha millorat el model educatiu a les Illes (modo ironia ON).
Valoració:6menosmas
Per Està bé, fa 11 mesos
@Com pot ser? El Tribunal Constitucional considera raonable que VOX NO PUGUI visitar els col.legis en hores lectives. Ergo, VOX ha perdut.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente