cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

La Salle condemna les amenaces a la professora del seu centre a Palma i expressa «respecte absolut pels símbols oficials»

207301

L'òrgan general de La Salle España ha emès un comunicat aquest dilluns, deu dies després del conflicte, en què condemna les amenaces i els insults a membres de la comunitat educativa del centre a Palma.

«En els darrers dies alguns alumnes, famílies i professors en especial de la classe implicada, han rebut insults a les xarxes socials i en algun cas, com en el de la pròpia docent relacionada amb el fet, amenaces que ja han estat denunciades per part de les autoritats i que estan sent investigades», han explicat.

Així mateix, des de Madrid, han trobat necessari expressar el seu «respecte absolut als símbols oficials reconeguts en el nostre ordenament constitucional i dels quals ens hem dotat com a país, especialment la bandera nacional i les de les diferents comunitats autònomes, símbols que són i seran tractats amb respecte pels membres de les comunitats educatives a totes les seves obres educatives a Espanya».

En paral·lel, la institució, a través dels seus òrgans al centre, ha posat en marxa una investigació interna per a aclarir els fets i està col·laborant activament amb què la inspecció educativa està duent a terme per a «acotar les responsabilitats oportunes, preservant el benestar del seu alumnat, la convivència a l'aula i en el marc del respecte a un principi essencial en educació: l'autoritat del docent inherent a la funció i la responsabilitat a l'hora d'exercir-la».

Sobre La Salle

La Salle és una institució implantada a gairebé un centenar de països que es dedica a l'educació basada en els valors humans i cristians. Entre els seus objectius hi ha potenciar el desenvolupament de capacitats perquè els alumnes arribin a ser persones autònomes, competents, creatives i implicades en la construcció d'una societat més justa i solidària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per la "Resposta dels mallorquins", fa dervers d'un any
Fragment de la "Resposta dels mallorquins" als nostres compatriotes del Principat (10-6-1936)

“Amb la nostra resposta volem fer la triple afirmació d'unitat de sang, de llengua i de cultura; afirmació de fidelitat a una pàtria natural que és la terra on es parla la mateixa llengua. Afirmació que adrecem a la Catalunya de tots els catalans i de tots els temps, que s'estén del Rosselló a València, la del rei En Jaume I i de Ramon Llull. I així responem a la crida que ens és feta, disposats a col·laborar en tots aquells projectes encaminats a consagrar la nostra germanor essencial i la nostra comuna esperança”.
Valoració:5menosmas
Per el Principat, les Illes i el País Valencià, fa dervers d'un any
Paraules de l'escriptor de Consell Joan Guasp en un fragment del parlament que va fer a la nit de les revistes en català (Barcelona, març 2013) i reproduïdes a la pàg. 20 del núm. 232 de la revista "El Mirall" (maig-juny 2013):

"[...] nosaltres, des de les Illes, pensem en la Nació com una unió dels mal anomenats Països Catalans. Això de Països Catalans i de Catalunya, expressat com s'entén ara, no és del tot exacte. Hem de parlar només de Catalunya, però no com el Principat tot sol, sinó que formem Catalunya el Principat, [...], les Illes i el País Valencià. I altres petits territoris [...]. Jo que sóc de la zona del Raiguer, al centre de Mallorca, sóc tan català com els que han nascut a les comarques del País Valencià, la comarca d'Osona o de l'Empordà o qualsevol altra. Tant com un senyor nascut a Sant Just Desvern o a les rondes de Sant Antoni o de Sant Pere. [...]"
Valoració:5menosmas
Per completa, fa dervers d'un any
"Per a la tasca que hem de dur a terme cal que somiem una pàtria. Però l'hem de somiar com hauria volgut el poeta Pere Quart: completa. De Salses fins a Guardamar i de Fraga fins a Maó." Josep Maria Llompart (1991)

Pissarra_1992_n065.pdf
Valoració:4menosmas
Per VERGONYA!, fa dervers d'un any
A buenas horas, mangas verdes!
Han esperat per dir el contrari, si calia?
Valoració:2menosmas
Per geo, fa dervers d'un any
Creo que te has dejado algunas tierras. O sea: Media Francia, Córcega, Cerdeña y media península italiana. Medio Túnez y la mitad de Argelia. Aprende geografía. Geógrafo de cartón piedra.
Valoració:-3menosmas
Per Catalunya sencera, fa dervers d'un any
El país i la bandera nacional de La Salle de Palma no són els mateixos que els de "La Salle España".

El nostre país va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer i la bandera nacional és la de les quatre faixes vermelles en fons groc.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente