algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.03°
10°

La Policia espanyola entra al Casal de Son Sardina i pren les dades a la Presidenta dels Veïns

207261

No s'equivoquen mai. Saben per a qui treballen. Sempre a favor dels poderosos i en contra dels que en qüestionen els privilegis. Nova actuació arbitrària de la Policia espanyola, en aquest cas a Son Sardina on un centenar de veïns es varen manifestar, aquest passat divendres, en favor de la continuïtat del Casal i de la Biblioteca amenaçada pels intents de CaixaBank de desnonar el Casal.

Agents de la Policia espanyola varen entrar al Casal de Son Sardina varen demanar identificacions als presents. Varen exigir la identificació a la presidenta de l'Associació de Veïns i en prengueren nota. La presidenta els va demanar per quina raó la identificaven i li varen respondre per si qualcú denunciava la concentració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Poques esperançes, fa dervers d'un any
En Carlitos l' altre dia ja va confondre Les Germanies amb Alemanya. No sembla que la cosa millori.
Valoració:4menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
16X100.La manera d´actuar de l´estat espanyol es com si fos el propietari de TOT i de TOTS.
Valoració:3menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Carlos Vilalta:Propietat privada?hahahahahahha
Valoració:3menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Si la autoridad no hace respetar la propiedad privada, ¿a dónde vamos? Al caos, a la anarquía i a la via norcoreana.
Valoració:-21menosmas
Per margarito conejo., fa dervers d'un any
No seas tarugo, Josef Minguele.
La policía no está ahí "motu propio". Seguro. Alguien la ha mandado.
Y en cuanto al día que se ejecuta el desahucio, naturalmente que debe estar presente un representante de la propiedad, así como un funcionario judicial. Y la policía para evitar follones.
No es necesario que lo digas, pues hasta los niños de pecho lo saben.
Te guste o no, esta propiedad tiene unos dueños. Lo que hagan me tiene sin cuidado.
Valoració:-19menosmas
Per Margarino, fa dervers d'un any
The Rabbit is up my ass picking daysies.
Valoració:-13menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
Vaja en margarito conejo, que també es alias Carlos Vilalta, mallorquín i no sabem quants altres més es evident que no te la més mínima idea, i si la te que es possible, menteix. De moment el procès oios que ha instat CaixaBanc està en una fase processal que no requereix per res la participació de la Policia, mai s'ha produït una intervenció de la Policia en un tema de desnonament excepte el dia que s'ha d'executar, i a més requereix la presencia d'un representant de la propietat, i d'un funcionari judicial, a més d'un ferrer. Seguesqui fent de un dels dels Neandertals Voxquimans. Resulta que les tres persones que hi han d'estar obligatòriament no si son ni se'ls espera. ja ja ja ja. Lo seu no te cura. Ànim Son Sardina, i el pitjor el Ajuntament i el batlle calladets davant això, doncs res seguiu-los votant.
Valoració:16menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@Antiocupa, de lleis no en te la més mínima idea. Es a dir resulta que un jutge, envia a la policia a identificar a la Presidenta de una AAVV que exerceix el seu dret constitucional, a comvocar una concentració de rebuig contra un Banc per si un cas algú imbecil denuncia lo que ni es denunciable? ja ja ja ja ja ja. Li aconsello no parli del que desconeix, i s'´ho faci mirar. Que no sàpiga res de lleis es possible, però que amolli aquests doiarros, deixa clar que te un problema i es que es molt fotut tenir mal pes cap i que no siguin crosteres, pensi. que si s'agafa a temps te cura.Un hatter de la Tribu Unga Unga Unga Voxquimans, opinant de Dret, el mon al inrevés ja ja ja ja
Valoració:16menosmas
Per 16 x 100, fa dervers d'un any
No seré yo quien defienda a CaixaBank. Como cliente me están puteando continuamente. Puede ser cierto lo que dicen más abajo de millones y millones.
Pero no olvidemos que el Estado tiene en propiedad, vía Bankia, el 16 por ciento de su capital.
O dicho en román paladino. El Estado español en parte es propietario de la banca catalana (ahora con sede en Valencia).
Valoració:-5menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
I perque no detenen a la cúpula de CaixaBank, que deven siscents mil mil.lions d'euros a l'Erari, pel rescat de Bankia i que se neguen a tornar-los, malgrat els.tenguin i en hagin guayat molts més?
És més just, que exigesquin cumpir amb la llei a aquests lladres de doblers púbics, enlloc de tractar a la bona gent casalera de Son Sardina, com si fóssin deliquents, criminals o terroristes.
Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente