algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

Els Amics de la Casa del Poble demanen una reunió amb l'empresa propietària del solar

197931
Fotografia de l'arxiu familiar de qui fou conserge de l'edifici al voltant dels anys seixanta

Els Amics de la Casa del Poble, reunits en assemblea el 13 d’abril, varen acordar convocar una reunió amb la propietat per a exposar-los qui són, què volen i plantejar un acord beneficiós per a la propietat, la plataforma i les institucions públiques. L’assemblea també va acordar, atenent l’escenari actual, adoptar «una actitud cordial i oberta amb la propietat».

El secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria, Jesús Jurado, acompanyat del director general de Memòria Democràtica, Marc Herrera, després d’escoltar els arguments de la plataforma, entre els quals destacava el recurs que han presentat a la resolució d’inadmissió, els facilitaren el contacte amb la propietat.

Aquest dimecres, els Amics de la Casa del Poble han contactat amb BeachHaus Invest SL, l’empresa de James von Enden i Thomas Kreye, domiciliada a Port Adriano, els han proposat reunir-se i queden a l’espera d’una resposta que «esperam que ens arribi quan més aviat millor».

Els Amics de la Casa del Poble també han remarcat que tenen pendent de tancar la reunió que han demanat amb Catalina Cladera, presidenta del Consell Insular de Mallorca, per tal de valorar conjuntament incloure el Consell Insular de Mallorca en l’acord.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.