nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Denuncien que aquest dijous hi ha hagut galeres amb cavalls circulant per Palma malgrat les elevades temperatures

El partit ecoanimalista Progrés en Verd ha criticat l'«explotació dels cavalls de les galeres de Palma», que aquest dijous varen circular per la ciutat malgrat estar activada l'alerta taronja per calor.

En una nota de premsa, el partit animalista ha lamentat que després de més de deu mesos demanant a l'Ajuntament de Palma un canvi en el decret que impedeix circular les calesas quan es decretin alertes meteorològiques, aquest no s'hagi duit a terme.

Progrés en Verd ha criticat que ni al Consistori ni als conductors de les galeres «els importi gens ni mica» el benestar dels cavalls.

La formació animalista ha posat l'accent que el decret que impedeix la circulació de cavalls entre les 12.00 i les 17.00 hores «no serveix per a res» perquè una hora abans o després les temperatures són les mateixes.

Segons han recordat, l'alerta taronja d'aquest dijous es desactivava a les 18.59 hores i hi havia galeres circulant des de les 17.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Els caps de la Policia Local, la Policia Nacional, la Delegació del Govern i la Guardia Civil, també son còmplices dels delictes per maltracta animal en la via pública. En comptes de perseguir i portar davant la justícia els maltractadors d'animals, esperen a que la societat civil ens enfrontem entre nosaltres per aquestes misèries i deixem de banda altres qüestions importants que poden amenaçar la estabilitat del sistema corrupte que ells defensen.

Valoració:1menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Els jutges i la fiscalia general de Balears, no hi tenen res a dir?

Valoració:3menosmas
Per Inútils!, fa mes de 2 anys

Els polítics no són capaços ni d'evitar el patiment dels animals.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente