algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Aena vol fer arribar el tramvia de la Badia de Palma a l'aeroport

Aena ha reivindicat aquest dimarts que volen facilitar l'arribada del tramvia de la Badia de Palma a l'aeroport. «La necessitat de fer compatible el desenvolupament del transport aeri amb la conservació de l'entorn precisa un model d'actuació basat en l'equilibri entre els factors econòmics, socials i ambientals, que permetin aconseguir un model sostenible de desenvolupament», ha assenyalat la companyia.

En aquest sentit, han apuntat que Aena duu a terme «l'avaluació d'impacte ambiental» dels seus projectes d'infraestructures aeroportuàries, i coordina i elabora la documentació necessària en la qual es determinen les mesures que han d'establir-se per a la protecció del medi ambient durant totes les fases del projecte i explotació.

D'aquesta manera, expliquen que en línia amb l'Estratègia de Canvi Climàtic d'Aena, l'empresa està «compromesa amb la reducció d'emissions de gasos d'efecte d'hivernacle», impulsant «l'eficiència energètica i la utilització progressiva d'energies renovables».

En aquest sentit, han destacat la compra del 100% d'electricitat amb origen renovable que ja està en marxa. Així mateix, explica que en els aeroports de Palma s'estan realitzant, o està previst realitzar a curt termini, una sèrie d'actuacions de sostenibilitat energètica, centrades en l'eficiència energètica i energies renovables.

Finalment, l'empresa ha apuntat que en el cas de l'aeroport de Palma, el Pla Especial del Sistema General Aeroportuari ha inclòs, com a part de l'ordenació del Sistema General, els traçats proposats de les xarxes de transports terrestres establerts per les Administracions competents. En concret, es mantendran reunions de coordinació en els pròxims mesos per a facilitar l'arribada del tramvia de la Badia de Palma a l'aeroport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ratjada, fa mes de 4 anys

Quan entre mig hi ha la rendibilitat i les comissions de les aerolínies de l´eÑa fatxa ja procuren saltar-se qualque mesura de protecció del medi natural/ opinió dels naturals. Els franquisme a part d´opressor també és extractor i voldrien trinxar-ho tot con tal d´obtenir els seus guanys per damunt de tot.
Els naturals tenim el deure d´aturar tanta explotació.

Valoració:1menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Pocavergonyes que volen emblanquinar s,atemptat que estan perpetrant contra es futur de Mallorca amb una ampliacio indecent de la capacitat d,operativitat de l,aeroport de Palma, perque passi de 65 avions per hora a 80 avions per hora.

Valoració:4menosmas
Per Guillem, fa mes de 4 anys

El primer que han de fer és canviar el nom, s'anomena Son Sant Joan, no "aeropuerto de palma" o a Barcelona el Prat s'anomena d'una altra forma? I segon, l'ampliació la faran, ja que per desgràcia no tenim les competències i a Madrid faran el que vulguin amb nosaltres (com sempre) així que com a mínim, poden ser ells qui paguin tota l'obra del tramvia/metro, ja que són ells els qui s'aprofitaran.
Salut i República.

Valoració:3menosmas
Per Un veí, fa mes de 4 anys

Una altre cosa que es vol fer sols pensant per turisme.

Les infraestructures s'han de fer en primer lloc pel ciutadà, i òbviament, el turista que s'aprofiti

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente