algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Jose Hila, triat nou secretari general del PSIB de Palma

Hila durant la seva intervenció en el 7º Congrés del PSIB-PSOE de Palma. | PSIB

Jose Hila ha estat triat nou secretari general de la Federació del PSIB-PSOE de Palma després d'obtenir el suport del 96,21 per cent dels delegats de la nova Comissió Executiva.

Un equip que el socialista ha assegurat, durant la seva intervenció en el 7º Congrés del PSIB-PSOE, que «farà que els Socialistes de Palma siguin el referent de la ciutat», segons ha explicat l'agrupació aquest dissabte.

Hila ha avançat que «avui obrim un nou temps en el qual apostem per un partit d'esquerres, unit, sense complexos, fort, participatiu i que lluitarà per obtenir el suport de la majoria social en 2019 i liderar un govern municipal de canvi amb més força i amb la batlia els quatre anys».

En aquesta nova etapa, el socialista ha defensat que Palma necessita que aquesta legislatura «no sigui part de l'alternança política, perquè quan els socialistes governen la ciutat avança i es modernitza, per la qual cosa volem governar, com a mínim, una legislatura més».

A més, Hila ha marcat com a objectiu que Palma sigui «una ciutat d'oportunitats per a la ciutadania, amb majors salaris, garantint el dret a l'accés a l'habitatge i recuperant la dignitat dels barris».

Per la seva banda, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha defensat que els Socialistes de Palma surten d'aquest setè congrés «amb més fortalesa, unitat i capacitat d'interlocució de l'esquerra real de Palma».

Armengol ha aprofitat la clausura del congrés per agrair a Aina Calvo i el seu equip la tasca dels últims anys «en moments difícils», mentre que de la nova Executiva ha dit que «són dones i homes amb il·lusió i coratge perquè el socialisme de Palma arreli més fort i en 2019 tinguem possibilitat de governar Palma amb més força i amb més facilitat».

Referèndum català

Finalment, la secretària general ha aprofitat per referir-se al problema territorial de Catalunya, assegurant que «dia 2 d'octubre és necessari que comencem el procés de diàleg que mai s'hauria d'haver trencat» i recordant que «els socialistes tenim una bona proposta, com és una aposta clara per l'Espanya federal i plurinacional, que reconegui les diferents identitats i la diversitat, fent un camí junts perquè junts estem millor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.