algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Els Socialistes de Palma inauguren el 7è Congrés amb l'objectiu de «guanyar Palma» l’any 2019

L'Agrupació Socialista de Palma ha inaugurat aquest divendres, 29 de setembre, el seu 7è Congrés per renovar el lideratge i actualitzar el projecte polític, un procés que fan front amb l'objectiu de «guanyar Palma« el 2019 per continuar amb «el bon treball iniciat a les institucions aquesta legislatura i consolidar el canvi». Els delegats que participen al congrés han triat  Joana Maria Adrover com a presidenta del procés congressual.

Per la seva banda, Aina Calvo ha defensat l'informe de gestió de la Comissió Executiva davant els delegats del Congrés, una etapa «excepcional per la durada i perquè ha estat una època convulsa però els valors socialistes, el nostre compromís amb la gent i les causes socials s'han mantingut intactes», ha declarat. Calvo ha repassat el treball realitzat durant la seva etapa com a secretària general, una tasca de la qual destaquen «les més de 16.000 iniciatives que hem presentat els socialistes en els plens i les comissions» que reflecteixen «el treball intens que hem fet sempre defensant els valors socialistes», ha expressat.

En la inauguració del 7è Congrés també hi ha participat la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha dirigit unes paraules d'agraïment a Aina Calvo pel seu «treball, dedicació i implicació en moments molt difícils defensant els valors socialistes en la tasca diària a Palma». En la seva intervenció, Garrido ha afirmat que «som l'alternativa a la dreta i per això tenim una gran responsabilitat», recordant que «som l'esquerra de govern que vol canviar les coses des de les institucions i, per això, hem de ser més actius i estar més presents al territori que ningú».

Així mateix, Garrido ha insistit en la necessitat d’«arribar a cada racó de cada barri de Palma per explicar el nostre projecte per a la ciutat», a més d'aprofitar aquest «moment de renovació, de debat d'idees i de reflexió» per sortir del congrés amb «un partit fort, unit i amb millors idees».

Finalment, la secretària general dels Socialistes de Mallorca ha posat exemples de l'evidència del canvi respecte a la gestió del PP a Cort, recordant que «no és el mateix la ciutat Rodríguez que teníem, que posar ordre allà on la corrupció no tenia límits», fent referència als casos de corrupció que afecten als populars, per la qual cosa va assegurar que «el PP de Palma és la base de l'ADN corrupte del PP de Balears», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per calvinisme, fa mes de 6 anys

Calvo candidata??

No veig que parlin massa de n'Hila...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente