algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Ramon Llull nomenat Fill Predilecte i Climent Garau, medalla d'Honor i Gratitud

Els premiats i premiades amb les autoritats del Consell de Mallorca.

Aquest diumenge s’ha celebrat al Teatre Principal de Palma, un acte amb motiu de la Diada de Mallorca que ha servit per entregar la Medalla d'Honor i Gratitud, el títol de Fill Predilecte, el títol de Fill Adoptiu, el Diploma de Serveis Honorífics i els premis Jaume II.

En la categoria de Medalles d'Honor i Gratitud, s'han lliurat els guardons a Bartomeu Suau Serra (recull el premi ell mateix), a Lluís Salom Horrach a títol pòstum (recollit per la seva mare Maria Antonia Horrach Moyà), al RCD Mallorca SAD (recollit pel seu president Montserrat Galmés Bauzá), a Climent Garau i Arbona a títol pòstum (recollit per la seva fillaMercè Garau Blanes), a Agrupació Aires de Muntanya (recollit pel seu president Joan Rotger Seguí), a Gabriel Barceló Bover, a Maria Carbonero Barceló i Maria – Antònia Olvier Cabrer.


La concessió de Fill Predilecte de Mallorca a títol pòstum per a Ramon Llull ha estat recollit pel pare Gregori Mateu, rector de la Basílica de Sant Francesc (membre de l'Orde Franciscana que tradicionalment ha tengut cura de l'obra del guardonat)


El títol de Fill Adoptiu de Mallorca a títol pòstum per a Camilo José Cela Trullock ha estat recollit pel seu fill Camilo José Cela Conde.

El Diploma de Serveis Honorífics a títol pòstum concedit a Serarfí Guiscafré Genovard ha estat recollit pel seu fill Bartomeu Guiscafré Corbacho.


També es varen lliurar els Premis Jaume II al Grup de Relativitat i Gravitació de la Universitat de les Illes Balears (recollit per la doctora Alícia Sintes Olives), al Palma Futsal (recollit pel seu president Miquel Jaume Roig), l'Associació cultural Bany·Al·Bahar (recollit per la seva presidenta Apol·lònia Mas Servera), a l'IES Juníper Serra (recollit per la seva directoraJoana Barceló Bennassar), a Jeroni Nadal Reus, a Bestard Mountain Boots (recollit pel seu coprietari Antoni Bestard Comas), a Marcus Cooper Walz (recollit per un dels seus entrenadors Jaume Mestre Amengual), a Alexandre Abrines Redondo (recollit pel seu pare Gabriel Abrines Martí).


Ha parlat en nom del premiats Gabriel Barceló que ha destacat un per un els premiats enumerant els seus principals mèrits i agraït en nom de tots els guardonats el lliurament del corresponent diploma.


L'acte ha comptat amb les actuacions musicals de dues colles dels Xeremiers de sa Vileta, de l'agrupació de ball de bot Aires de Muntanya de Selva i el Cor Juvenil del Teatre Principal (dirigit Pere Víctor Rado i acompanyat al piano amb Raúl López Falcó).
L'esdeveniment ha acabat amb el cant de La Balanguera, himne de Mallorca. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

15h 30', 16-9-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:0menosmas
Per Volem TV3, Esport3 i Catalunya Informació, fa mes de 7 anys

"Harina de otro costal" en lloc de "figues d'un altre paner"

Qui hagi volgut veure, a Mallorca, el Barça-Celtic (per cert: 7-0) no li ha quedat altre remei que haver de sentir-lo narrat per comentaristes forasters. A TV3 podríem haver seguit el partit en la nostra llengua; però ens tenen prohibit aquest canal (igual que Esport3 i Catalunya Informació). I això pagant els mateixos imposts que aquells qui l'hauran pogut veure comentat en espanyol.

Valoració:4menosmas
Per Arnau Sorell, fa mes de 7 anys

Climent Garau???. S'amic íntim de L'HONORABLE "espetec" PUJOL???. Vaja, vaja........

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente