cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

El hashtag #PensaHi ja és Trendig Topic a Palma

Diverses associacions de professors, estudiants i pares d'alumnes han donat a conèixer aquest dijous una campanya en la qual insten la societat a no oblidar que els darrers quatre anys de Bauzá, que han qualificat de «terribles per a l'educació pública a les illes».

Es tracta d'una campanya molt visual, per a la qual s'han ideat una sèrie d'infografies centrades en els «despropòsits» del Govern Bauzá: retallades de pressupost, professors, TIL...

Una de les fortaleses del sector educatiu és la seva presència a les xarxes, en especial a Twitter, on aquest divendres dematí el hashtag proposat en roda de premsa, #PensaHi, s'ha convertit en Trending Topic –és a dir, un dels temes més comentats– a Palma.

Fins i tot polítics del PP, com Aina Maria Aguiló (molt activa a Twitter) han piulat incloent aquesta frase, que convida tothom a recordar què ha passat els darrers anys, ara que arriba el moment de triar els representats polítics a les institucions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pepet, fa mes de 9 anys

Son esls mateixos de sempre fent es mateixos dois de sempre. Mes valdria que fessiu escola ben feta en vers de perdre el tmps.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente