algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El PP denuncia l'impacte visual i el caos que provoca el nou pont de Son Espases

Critiquen que el Consell hi faci un 'scalextric' de tres nivells que ja no es fa enlloc i que tapa una serra de Tramuntana que opta a Patrimoni de la Humanitat. Avisen que no resoldrà els problemes de trànsit

43304
Fernando Rubio ha criticat el caos que es viu a l'indret de l'obra. | Ferran Aguiló - J. Lladó.

Els portaveus del PP al Consell es desplaçaren ahir als nous accessos a l'hospital de Son Espases per denunciar el "caos" circulatori que provoquen a la zona i el fort impacte visual del nou pont, que es construeix sobre la imatge d'una serra de Tramuntana que opta a ser Patrimoni de la Humanitat.

La diputada insular del PP i exconsellera d'Obres Públiques del Govern Matas, Mabel Cabrer, criticà el "greu" impacte visual del pont, que surt de la carretera de Valldemossa i desemboca a Son Espases per damunt el camí dels Reis a l'altura de la rotonda. La popular considerà que el Consell, presidit per Francina Armengol (PSIB),no hauria d'haver construït mai un 'scalextric' com aquest en una àrea tan propera a la serra de Tramuntana i al BIC del monestir de la Real.

Cabrer lamentà la decisió adoptada per l'equip de govern del Consell (PSIB-Bloc) i assegurà que "arriba tard i malament". Segons ella, en cap país europeu no es construeixen carreteres de tres nivells i amb un xoc visual com el que resulta d'aquests accessos.

Acompanyada pel portaveu del PP al Consell, Fernando Rubio, i per la portaveu adjunta, Clara del Moral, l'extitular d'Obres Públiques assegurà que l'execució de l'obra ha tingut "el pitjor dels resultats possibles". Per un costat, perquè la construcció de les vies d'entrada "provoca un greu caos circulatori en una àrea amb molt de trànsit". I de l'altre, trobà que tot el procés ha estat marcat per "la falta de previsió i per la improvisació més absoluta".

En aquest sentit, la consellera de l'oposició es demanà perquè el Consell s'ha torbat tant a executar els accessos, tenint en compte que és una obra prevista des de 2007, quan "assumiren com a seu" l'hospital. "Lluny de donar-hi una solució ràpida i adequada, s'ha actuat tard i malament per aixecar una obra d'un brutal cost ambiental que, a més, no resoldrà els problemes de trànsit a la zona". Cabrer considerà "increïble" que aquests accessos hagin estat exonerats de passar l'avaluació d'impacte ambiental i l'exposició pública i anuncià que interpel·larà Armengol en els propers plens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per sangonera, fa mes de 13 anys

Ja ho sabem, ja, sabem que el pp ho faria millor. Són pperfectes. Per cert, de qui va ser la idea de fer el nou hospital a Son Espases? No va ser seva? Per què no el van fer en un lloc més accessible? Per què no es plantejaren la possibilitat de fer-hi arribar el metro? No comprenc que no s'adonin que calladets farien més bon paper. Aquests sí que no tenen complexes...

Valoració:0menosmas
Per toni, fa mes de 13 anys

quina barra que tenen!

Valoració:2menosmas
Per L'hospital tot ell és un impacte., fa mes de 13 anys

Avui he hagut d'anar a l'hospital, a l'hospital que el PP va promoure d'aquella manera. Això si què és impacte ambiental d'una hora enfora a més. El pont també, clar. Però, a quí volen enganyar? Són uns cínics, s'enfoten de la ciutadania. Es molt trist veure com ens tracten. Tenen molta cara i molt dura!

Valoració:0menosmas
Per Mall, fa mes de 13 anys

AL PP són cínics, són hipòcrites, però això no lleva que tenguin raó, que el PSOE-Bloc s'ha cobert de glòria tant o més que el PP

Valoració:13menosmas
Per ca, fa mes de 13 anys

Perquè no denuncien l'¡impacte ecològic del tren de llevant, el tren de la vergonya? Preparats per especular¿?! Quina vergonya de país!

Valoració:-11menosmas
Per BALEAR, fa mes de 13 anys

Guarda d'hipòcrites! i qui va comen´çar l'hospital enmig d'una de les zones de més valor de Palma? qui és que gairbé es carrega u descobriment arquològic grandiós?, qui és que quan es veia perdent les eleccions va posar a tota màquina l'hospital peti qui peti? Deu ser que l'hospial no en fa gens d'impacte visual, només el pont.

Valoració:5menosmas
Per Dimoni Cucarell, fa mes de 13 anys

Per impacte visual els scaletrix que es feren a les sortides de l'autopista Inca - Sa Pobla. Rodones elevades i sortides a on has d'haver estudiat set carreres per entrar a l'autopista vingent de Crestaixt. Però es clar a aquestes alçades de la legislatura ja ningú ho recorda i les coses per desgracia tornaran a ser com abans, del PPtrinque.

Valoració:11menosmas
Per PSOE=PP, fa mes de 13 anys

I el p. hospital dels c. que ells decidiren i començaren allà, no tapa gens la serra de Tramuntana? Ni el BIC de La Real? Ni el paisatge rural de la carretera de Valldemossa? N i les restes arqueològiques que destruïren fent el clot merder per l'hospital? Malparits !!!

Valoració:16menosmas
Per Salvem La Real, fa mes de 13 anys

No es pot ser més cínic que aquesta guarda de peperos. El caos es provocat per la seva decisió especulativa de fer l'hospital a Son Espases amb la intenció d'especular amb els terrenys voltants. No hem de treure mèrits als traïdors del PSOE i els seus "palmeros" que varen seguir endavant amb la cagada del PP, amb petites modificacions per maquillar el que no es pot amagar.,

Valoració:13menosmas
Per Indignat, fa mes de 13 anys

H I P Ò C R I T E S !
Ells volien fer un hospital de 9 plantes, ells triaren la ubicació, ells no varen preveure les conexions de l'hospital, ...
I encara ara venen a renyar als altres! És que és es colmo! és que és es colmo!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente