muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Son Moix, portes obertes a les crítiques

El Palau d'Esports palmesà rebé la visita d'una delegació del Partit Popular que hi descobrí una placa en senyal de denúncia per la situació en què es troba

45964
La piscina és l'àrea del Palau d'Esports de Son Moix més deteriorada. | Ferran Aguiló - P. Bota.

Tal com estava previst, la jornada de portes obertes del Palau d'Esports de Son Moix es dugué ahir a terme, just el dia que es compliren tres anys del cap de fibló que el deixà inutilitzable. Encara que, més que de jornada, s'hauria de parlar d'hora de portes obertes, perquè els ciutadans de Palma només pogueren anar a veure l'estat de la instal·lació esportiva palmesana de les 10.30 a les 11.30 hores.
No hi acudí gaire gent. Quasi ningú. Això sí, una delegació del Partit Popular, encapçalada per José María Rodríguez, es presentà ben puntual a les portes de Son Moix per tal de denunciar que les coses hi continuïn igual després de tres anys.
Després que la presidenta de l'IME, Maribel González, fes un recorregut per explicar tant l'estat del Palau d'Esports com el projecte de l'Ajuntament per posar-lo en marxa en dos anys, fou el torn de José María Rodríguez, que s'estimà més no fer-ne la visita i esperar a la porta la presència dels mitjans de comunicació. Els membres del PP descobriren una placa en la qual es podia llegir en castellà: "El Palau d'Esports de Son Moix fou clausurat el 4 d'octubre de 2007. Tres anys després, continua tancat per la mala gestió de la batlessa, Aina Calvo".
Rodríguez lamentà "la descoordinació i la barra de l'executiu municipal" en tot aquest assumpte. "Avui es pot constatar el model de ciutat esportiva d'Aina Calvo. Son Moix està en ruïnes per manca de capacitat i de gestió del govern de Calvo", va explicar el president de la junta del Partit Popular de Palma. "Tres anys després del cap de fibló, Son Moix continúa inoperatiu i no hi ha cap projecte de futur", continuà. "S'hi nota un menyspreu molt gran cap als esportistes abonats i el govern de Calvo menteix descaradament quan diu que té un projecte", sentencià Rodríguez just abans d'abandonar el Palau d'Esports palmesà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni T, fa mes de 13 anys
S'ha de ser cínics.
Valoració:2menosmas
Per bachiller, fa mes de 13 anys
segurament ells ja ho haurien arreglat, amb un sobrecost del 100% i amb una edificació molt defectuosa i amengant, per durse'n, una bufetada de doblers. Va ser molt millor la maquesta, pegada amb doblers destinats a millorar les escructures educatuves (Ibisec) Si volen fer una vertadera oposició, que examinin el projecte i que hi tregin totes les pegues i defectes que hi trobin.
Valoració:2menosmas
Per Pobret de mi, fa mes de 13 anys
Si me diguessin que el JMR es va posar de curt i fer una cursa per tal de captar l'atenció dels mitjans m'ho creuria. Aquest ciutadà per un vot es capaç de tot i més.
Salut
Valoració:1menosmas
Per J. Matas, fa mes de 13 anys
Es podria fer una operació urbanistica perfecte, amb aquest solar. Vaja forma de tudar doblers!!!
Valoració:1menosmas
Per indignat, fa mes de 13 anys
I perquè no denuncien l'estat del Palma Arena que va ser fruit de la seva legislatura?
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente