algo de nubes
  • Màx: 12.72°
  • Mín: 7.77°
12°

Rodríguez es presenta, 'tal qual', davant 700 populars

En un discurs ple d'autocrítica, demanà disculpes pels casos de corrupció i no amagà la seva responsabilitat en la “malaltia” del PP

Davant uns 700 militants del PP i amb el lema "Tal qual", José María Rodríguez va protagonitzar la posada en escena de la seva candidatura a presidir el partit a Palma. Ho féu amb el discurs que els assistents volien sentir, amb força autocrítica i fins i tot demanant disculpes pels casos de corrupció. La ‘teràpia' li serví per fer una demostració de força al seu contrincant, Francesc Fiol. Rodríguez recollí les crítiques dels militants. Segons ell, se li han queixat per manca de lideratge, han reprovat que els dirigents no escolten ni trepitgen carrer, s'han indignat amb els casos de corrupció, han reclamat renovació "sense tirar per la borda tota l'experiència" i volen claredat a l'hora de denunciar "com es conculquen sistemàticament els drets lingüístics" dels castellanoparlants i "com el mallorquí s'està convertint en una raresa a Palma mentre els vostres fills són obligats a aprendre una llengua estàndard, amb termes postissos que molts no sentim com a propis -digué en castellà".

Ell els demanà perdó per no haver tingut cura a l'hora d'elegir els gestors acusats ara de corrupció i els reconegué que, "com a militant del PP, som part d'aquest cos malalt i, com a dirigent que he estat, responsable també de la seva malatia". Així, els encoratjà a treballar per "fer que el partit sigui tan fort com fou i que parli clar". Entre el públic del Melià Victòria hi havia militants de base però també exdirigents distanciats de la presidenta, Rosa Estaràs, com ara Miquel Ramis, Antoni Pastor i Jaume Font. El portaveu a Cort, Rafel Durán, el presentà en castellà. Regidors com Gijón, Sansó, Fernández i Bosch ocuparen les primeres files devora Mabel Cabrer, Encarna Pastor, Joan Rotger (president del PP-Mallorca) i diversos batles. També hi era el president de la Pime, Juan Cabrera. En canvi, no hi acudiren ni Estaràs, ni els seus vicepresidents, ni l'actual presidenta del PP-Palma, Catalina Cirer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fernando, fa mes de 14 anys
En Toni no pot tenir més raó ... és una pena veure aquesta manca absoluta de visió de pais... M'agradaria saber on creuen els Srs. Barceló , Sansó , Ferrer , Melià i mols d'altres que arribarem amb aquesta brega continua.

Dóna la impressió de que lluitam i ens esforçam per contribuir a rebassar del tot les arrels de la nostra cultura.
Valoració:4menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Mentre els sin complejos estan units, cada vegada més units, els Nacionalistes, primer PSM i ara UM, estan més dividits. Què som de collons els Mallorquins!!
Valoració:8menosmas
Per bocabadat, fa mes de 14 anys
Rodríguez?! Un corrupte disculpant els casos corruptes del PP?
Aquests polítics directament es pensen que els demés som idiotes.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente