cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Acampada per Palestina a la UIB acusa el rector de desentendre's de les agressions

L'Acampada per Palestina al campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha acusat aquest dilluns el rector, Jaume Carot, de desentendre's dels atacs ultres patits la setmana passada.

Un grup d'acampats finalment ha pogut participar en la reunió extraordinària del Consell de Govern de la UIB convocada arran de l'agressió, després de concentrar-se davant de l'edifici on s'ha celebrat el Consell.

El portaveu dels acampats, Joseba Peña, ha explicat a Europa Press que finalment s'ha permès la participació de quatre persones. Els acampats han reivindicat que no tenia sentit que no poguessin participar en una reunió que tractaria la seva problemàtica i han acusat el rector de fer cas omís de les seves reivindicacions.

Els estudiants han acusat el rector de mentir en relació amb algunes de les qüestions abordades, per exemple en relació amb la presència de seguretat. Segons Peña, el rector ha defensat que es va acordar la presència de personal de seguretat perquè els estudiants la varen sol·licitar, quan segons els joves va ser decisió de la Universitat.

Els acampats han acusat igualment el rector Carot de rebaixar la gravetat dels atacs en considerar que només hi va haver amenaces i no agressions físiques. «Ha dit que hem malinterpretat el que va passar», ha apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya insular, fa devers d'un mes
Catalunya lliure de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, l'Alguer.
Nota: no sé quants dels acampats estarien d'acord amb això!?
Valoració:0menosmas
Per Miguel, fa 2 mesos
Esta gente no sé qué hace en la UIB acampando porqué piden que se elimine cualquier relación con Israel cuando no la UIB han tenido nunca….partiendo de ese hecho, se trata de personas que se quejaban de su seguridad por los ataques recibidos por lo que hemos leído durante días, entonces se les puso un refuerzo de seguridad por la Universidad dadas su quejas, entonces ???? Por otra parte, su exaltación continua a la violencia y dejar de hacer cosas…entre ellas cenas, música y talleres de tirar piedras con ideas políticas a favor de Palestina que por respeto por una manisfestación contra la masificación turística…todo muy ok por parte es estos acampados
Valoració:-2menosmas
Per Reixa, fa 2 mesos
Un altra panxa plena de l’ultradreta
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente