cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'OCB s'adhereix al manifest 'Protestar no és terrorisme'

L'Obra Cultural Balear ha anunciat a través de les seves xarxes socials que s'adhereix al manifest 'Protestar no és terrorisme' impulsat per la seva entitat germana Òmnium Cultural. A més, l'associació balear assegura que «la llibertat d'expressió és un dret que s'ha de garantir i la justícia no pot perseguir les mobilitzacions socials i l'exercici de drets fonamentals».

El passat dilluns, 26 de febrer, més d'un centenar d'organitzacions i personalitats de la societat civil de Catalunya assistiren a un acte per «rebutjar frontalment» la investigació per terrorisme contra les protestes de Tsunami Democràtic baix el lema 'Protestar no és terrorisme'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Siurell xalest, fa 5 mesos
@Clar que no!: jo no he vist ningú manifestant-se a favor del terrorisme gihadista. Una altra cosa és que alguns confonguin malintencionadament el terrorisme gihadista amb altres coses que hi no tenen res a veure. També n'hi ha que ho fan amb l'antisemitisme i l'antisionisme. I també se'ls veu el llautó d'enfora. D'altra banda, la mescladissa que fas entre gent emigrada hispanoparlant, extrema dreta i altres herbes, és tan indigerible que és lògic que intueixis que et posaran negatius. No pot ser d'altra manera.
Valoració:1menosmas
Per Clar que no!, fa 5 mesos
Si se protesta per causes justes, com les que du a terme la Obra Cultural Balear, per descomptat que és justa indignació i que no té res a veure amb el terrorisme.
Ara bé, altres grups que se manifesten en favor del terrorisme jihadista i que exigeixen que les víctimes d'aquests assassins no se pugui defensar, perque siguin exterminats més fàcilment, alhora de que també siguin aquests víctimes les considerades culpables, si que se pot concloure que fan enaltiment del terrorisme islamista.
Per tant, al lema de la OCB li falta qualque paraula més, per deixar clar que protestam perque molta gent emigrada hispanoparlant, junt amb la d'aquí d'extrema dreta, que fa les feines brutes a un Govern feble i compost per incompetents, s'afanyen en destruir tot el nostre patrimoni cultural i lingüístic mil.lenari, fent de les Balears unes illes castellanes, andaluses i sud- americanes del més ordinari i lleig, mentres tiren al fems amb tota la ignorància i la enveja i mala llet possible, tots els nostres tresors heretats dels nostres ancestres.
I aquestes darreres decisions també son terrorisme cultural i del més barroer, desagraït i insensible que hi pugui haver, ja que posen de manifest, la manca de qualitat humana de tota la gent que s'afanya en aquest innoble propòsit i que no aporta res de bo, si no tot el contrari.
Hala! A posar- me negatius gairebé tots, que és de franc.
Valoració:0menosmas
Per Destroyer, fa 5 mesos
Hemos hecho una porra con los amigos
Yo he apostado que Armengol no aguanta hasta el viernes. Mis amigos, dicen que aguantará una semana más. Veremos.
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente