muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

VOX reconeix que l'entrenador de la UE Petra va ser expulsat per parlar en català i desmunta el discurs del Govern

Malgrat que el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, ha argumentat que l'expulsió de l'entrenador de la UE Petra va venir motivada per una falta de respecte a l'àrbitra i no per la llengua emprada, VOX Petra ha reconegut en un comunicat que hi va haver discriminació lingüística.

Bauzà manté que s'expulsa l'entrenador «per una falta de respecte a la persona que dirigeix el partit, no per un tema de la llengua». No obstant això, el seu soci, el partit d'extrema dreta VOX, ha contradit aquest discurs en reconèixer en un comunicat que es va expulsar l'entrenador per adreçar-se a l'àrbitra en català.

«Davant el linxament i assetjament que està patint a les xarxes socials l'àrbitra que va expulsar un entrenador del club UE Petra en el transcurs d'un partit de categoria aleví per adreçar-se-li en català, i no en castellà com ella havia sol·licitat, David Gil, coordinador de VOX al municipi de Petra i conseller i portaveu adjunt del grup polític de VOX al Consell de Mallorca, ha mostrat tot el seu suport a la col·legiada assenyalant que, la reacció desmesurada i les amenaces rebudes per l'àrbitra en xarxes socials després de l'incident, no només són desproporcionades sinó també injustes», assenyala VOX.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Solleric, fa 2 mesos
Fakenews...
Valoració:-5menosmas
Per Ferran, fa 2 mesos
Si tanto molestamos o somos tan malos como deciis que nos dejen decidir si queremos estar dentro de esta españa
Valoració:9menosmas
Per Xaume, fa 2 mesos
@Joan puigros
Les actes son com les multes de trànsit. Lo que escriu l'àrbitre és lo que a ell li pareix, que no sempre és la veritat, sinó la seva veritat, per això no son imparcials.
Valoració:9menosmas
Per prudencia, fa 2 mesos
De las personas ya fallecidas, la prudencia y la caridad cristiana nos obliga a no decir nada. Ni bueno ni malo.
Pongamos que hablo de Guillem d'Efak.
Valoració:-5menosmas
Per Un de's plà, fa 2 mesos
Senyor Destroyer vostè no és un fanàtic ?? Jo diria que com diu la dite que ningú és més cec que aquell que no hi vol veure, vostè té las pipelles soldades.
Valoració:41menosmas
Per català i no d'altra nació, fa 2 mesos
"[...]Tot el món conegut
volia confegir,
me deien Ramon Llull,
català mallorquí.
[...]
Vaig pastar la llengua amb la meva Art,
vaig fer que la ciència parlàs català.
[...]
Abans, per un càrrec, era condició
de ser català i no d'altra nació.[...]"


(Guillem d’Efak, 1980)
Valoració:54menosmas
Per Manacorí, fa 2 mesos
Hi ha xovinistes espanyols plens de supèrbia que es creuen molt envalentits i escriuen unes pardalades que en delaten el seu "nivell". Titllar de "fanàtics" els que parlem i feim servir quotidianament la nostra llengua, té uns noms : Ocupant i provocador espanyolista. Quina vergonya al segle XXI ésser supportter del PP-Vox, partit espanyol, i escissió, a l'origen a l'any 1976 i fundat per 7 exministres del dictador franco. Menys fums i més de respecte.
Valoració:67menosmas
Per No suporten ni la llengua del país ni qui la parla, fa 2 mesos
Com molts d'espanyols o espanyolitzats, VOX ens vol fer creure que el simple fet de parlar en català davant d'un espanyol ja és una manca d'educació o respecte.
Valoració:136menosmas
Per Destroyer, fa 2 mesos
Creo que Vox debería procurar que ni un solo catalanista ocupe un cargo que dependa del gobierno. Ni uno, no en el puesto más bajo. Créanme esos fanaticos nunca buscan el bien de nuestra gente. A la calle.
Valoració:-231menosmas
Per Joan puigros, fa 2 mesos
Li podeu donar les voltes que volgueu.
La dona aquesta es curteta... això ha quedat clar. Pero el va amonestar per menospreci... i protestes. Qualsevol que faci una ullada a l'acta ho pot conprovar.
Valoració:-47menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente