cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La Contracimera Social del Turisme organitza la xerrada 'Lluites i moviments socials front les infraestructures i el model'

La Contracimera Social del Turisme ha organitzat per al pròxim divendres 27 d'octubre la xerrada 'Lluites i moviments socials front les infraestructures i el model'. Tal com han indicat aquest dissabte, la xerrada serà de les 17.00 a les 19.00 hores a la plaça Quadrado de Palma.

Moviments socials i veïnals organitzen la Contracimera Social del Turisme amb el lema 'Menys turisme, més vida', els pròxims dies 26, 27 i 28 d'octubre, amb la intenció de respondre a la trobada de ministres de Turisme de la Unió Europea a Palma.

«La celebració d'aquesta trobada europea per a plantejar els reptes de la indústria i els mercats turístics europeus deixa de banda la realitat de les societats sobre les quals s'imposa aquest model d'especialització econòmica turística», han assenyalat. Davant d'això, diferents entitats i col·lectius han preparat unes jornades i accions, la majoria a l'aire lliure, per tal de posar en relleu les problemàtiques i realitat social, econòmica i ecològica, en una societat hiperturistizada com la nostra, que es ven com a «model a seguir» en l'imaginari dels negocis turístics.

Fridays For Future, Moviment Feminista de Mallorca, GOB, Federació d'Associació de Veïns, Amics de la Terra, STEI Intersindical, Attac Mallorca, Rebel.lió o Extinció Mallorca, la Utòpica, Greenpeace, Jubilats per Mallorca, Ass. Veïns de Can Amunt, Plataforma contra els Megacreuers, Plataforma contra l'ampliació de l'Aeroport, es troben darrere l'organització d'aquesta Contracimera a la qual s'afegiran moltes altres organitzacions, plataformes i col·lectius d'arreu de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De Asprer, fa 10 mesos
Cuant un camí no es correcte, toca indicar el camí correcte.
Quina ha de ésser sa nostra industria? Com evolucionam?
Ya està bé de contra … indicau el que se ha de fer e invertiu capital …
Q fàcil es dir no ….
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente